Kurak 1 Napisano Styczeń 16, 2012 http://moto.allegro.pl/ducati-monster-s ... 40994.html ktoś z was zna ten motor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 16, 2012 Tak, ale jest tu ktoś kto go zna lepiej ;) Generalnie znany egzemplarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Styczeń 16, 2012 To powiedzcie coś więcej :P ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 16, 2012 Krótko mówiąc nie polecam. Motocykl z długą brodą, i to nie taką fajną jak u kolesi z ZZ-TOP :lol: Oczywiście trzeba by podjechać i obejrzeć, ale z mojej wiedzy moto jest po lekkim dzwonku (a nie lekkim szlifie) w bok tajniackiego auta policyjnego :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Styczeń 17, 2012 viewtopic.php?f=76&t=4819&hilit=s4rs czy to przypadkiem " poprzedni" właściciel ;) choc moge sie mylic ,ale sadzac po dodatkach pasuje mi do opisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Styczeń 17, 2012 Coś rocznik nie pasuje. Nikt nic nie powie o tym Monsterze więcej. Pytam się dla znajomego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Styczeń 20, 2012 Cena do oddania jest zaporowa. Moto miało takiego dzwonka, że było odbudowywane. Podobnież w dokumentach jest wzmianka o wymianie ramy. Więcej nie wiem, bo po tej informacji straciłem siły na dalszą rozmowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 20, 2012 http://moto.allegro.pl/ducati-monster-s4rs-wawa-i2060640994.html ktoś z was zna ten motor? Nie wierzę w S4RS w nienagannym stanie za te pieniadze, taki model z rocznika 2007-2008 w idealnym stanie z ekstrasami, to wydatek rzędu 40 tys zł. Jak jesteś zainteresowany, to mój jest na sprzedaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Styczeń 21, 2012 cena przedmiotowego monstera jest większa niż Twoja w ogłoszeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 21, 2012 przeczytaj dwa razy to co napisałeś zanim klikniesz "wyślij" bo piszesz bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 21, 2012 przeczytaj dwa razy to co napisałeś zanim klikniesz "wyślij" bo piszesz bez sensu Ja również nie załapałem, o co chodzi naszemu koledze ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 21, 2012 przeczytaj dwa razy to co napisałeś zanim klikniesz "wyślij" bo piszesz bez sensu Ja również nie załapałem, o co chodzi naszemu koledze ... ;) Ja tam rozumiem, bo gość za tego RSa pewnie chce z 45000zł :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 21, 2012 przeczytaj dwa razy to co napisałeś zanim klikniesz "wyślij" bo piszesz bez sensu Ja również nie załapałem, o co chodzi naszemu koledze ... ;) Ja tam rozumiem, bo gość za tego RSa pewnie chce z 45000zł :lol: 45 tys za RS-a po szlifie, to chyba lekka przesada ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 21, 2012 Ja tam rozumiem, bo gość za tego RSa pewnie chce z 45000zł :lol: Też wypowiedź milka w ten sposób odebrałem: Gość chce za moto po wymianie ramy więcej niż 43 000 zł ( bo taką cenę ma Pablo za swojego) Tutaj warto zwrócić uwagę, że S4RS od Pablo jest po prostu IDEALNY. Pablo - życzę Ci kupca, który doceni sprzęt w stanie salonowym. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Styczeń 21, 2012 Ja doceniam i to bardzo, ale niestety trzeba być jeszcze odpowiednio docenionym przez pracodawcę :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Ja tam rozumiem, bo gość za tego RSa pewnie chce z 45000zł :lol: Też wypowiedź milka w ten sposób odebrałem: Gość chce za moto po wymianie ramy więcej niż 43 000 zł ( bo taką cenę ma Pablo za swojego) Tutaj warto zwrócić uwagę, że S4RS od Pablo jest po prostu IDEALNY. Pablo - życzę Ci kupca, który doceni sprzęt w stanie salonowym. :D Masz rację Biały, śmiem twierdzić, że nie ma w Polsce S4RS-a w lepszym stanie niz mój. Cena dla Klubowicza będzie nizsza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Cieszę się, że część z kolegów zrozumiała język polski :twisted: Faktycznie dokładna cena tego egzemplarza to 45 tys, więc trochę sporo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Cieszę się, że część z kolegów zrozumiała język polski :twisted: Faktycznie dokładna cena tego egzemplarza to 45 tys, więc trochę sporo. To własciciel chyba jest niespełna rozumu. Nawet jesli ma nowa rame " choc sam fakt jej wymiany wpływa znacząco na cenę" i jest wszytko ok to cena jest z kosmosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 21, 2012 Cieszę się, że część z kolegów zrozumiała język polski :twisted: Faktycznie dokładna cena tego egzemplarza to 45 tys, więc trochę sporo. To własciciel chyba jest niespełna rozumu. Nawet jesli ma nowa rame " choc sam fakt jej wymiany wpływa znacząco na cenę" i jest wszytko ok to cena jest z kosmosu Rozmiawiałem z nim z rok temu, jak przejął ten motocykl z leasingu po gościu, który władował się nim w bok nieoznakowanego radiowozu pod komendą w Pałacu Mostowskich. Gość kosmita do kwadratu, burak nie z tej ziemi :roll: Świetność (a był świetny) tego egzemplarza minęła dawno temu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Styczeń 22, 2012 Teraz to już jest chyba kolejny właściciel. Zresztą nieważne. Motor z historią i chorą ceną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 22, 2012 O ile to ta sama osoba. Kupiłem od niego 620tkę, mówi że się niby nie zna, zarzekał się na forum że zrobił 12 000km, a w ogłoszeniu 5500 - na ten czas motocykl niezarejestrowany w Polsce. Oczywiście niby serwisowany "w łomiankach" - jak było to nie wiem. Chociaż ja miałem cenę uczciwą co do stanu - w przypadku tego S4RS tak nie jest. Gracjan A. ? Ikrencik go może znać ;) http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=108&t=3170&start=405 Musiel - taki chudy ciemny cfaniaczek z chłopaka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 22, 2012 to ten sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach