bialy114 1 Napisano Styczeń 17, 2012 http://otomoto.pl/ducati-inny-1199-panigale-M3017553.html No to ja czekam....przynajmniej na zdjęcia. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Daj tylko znać jaki kolor cię interesuje... podeślij nam 80000 a my rozbroimy drzwi garażowe i dostarczymy Ci go w przeciągu 24 h :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 17, 2012 ... korzystałem z tej firmy - też była nieprawdopodobna cena - wpłaciłem zaliczkę , po tyg. miałem moto!!! wczoraj mój koleś odebrał od nich z przeb. 297km kawę z1000 sx - też w ekstra cenie jak za nowe moto.... - może warto zadzwonić i zapytać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Ciekawe..............nie slyszalem by jakis byl sprzedany (fizycznie), napewno nie w UK :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luzak666 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Firma sprawdzona i mogę ją polecić. Mój Evo jest właśnie od nich. Facet nazywa się James, pochodzi z UK i ma niezłe chody w sieci dilerskiej Ducati i nie tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Firma sprawdzona i mogę ją polecić. Mój Evo jest właśnie od nich. Facet nazywa się James, pochodzi z UK i ma niezłe chody w sieci dilerskiej Ducati i nie tylko. potwierdzam juz którys raz ,moje moto tez od nich , 2 streety ,bmw i HD ,wszyscy happy z zakupu. Polecam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 17, 2012 W sumie to dobrze, że ktoś daje pstryczka w nos oficjalnej polskiej sieci dealerskiej, bo ceny nowych motocykli w Polsce były i są porąbane :? Byle koleś nie podciął gałęzi na której sam siedzi, bo jak to mówią: łatwiej kijek pocieniować niż go później pogrubasić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luzak666 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Cóż chciałoby się wspierać polskich przedsiębiorców... Ale jak dzwonię do salonu i mówię, że chcę nówkę, idzie zima, płacę gotówkę i jaką cenę mi możecie zrobić, a słyszę, że no wie pan, bo to i tamto no 500 zł, a niech będzie 800 zł mogę panu urwać to szkoda mi na telefon. Za miesiąc rocznik do tyłu, a w Hiszpanii, UK whatever są o wieeele bardziej elastyczni. Cóż, czym prędzej do normalności to nie będzie dylematów czy kupować w Polsce czy poza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Cóż chciałoby się wspierać polskich przedsiębiorców... Ale jak dzwonię do salonu i mówię, że chcę nówkę, idzie zima, płacę gotówkę i jaką cenę mi możecie zrobić, a słyszę, że no wie pan, bo to i tamto no 500 zł, a niech będzie 800 zł mogę panu urwać to szkoda mi na telefon. Za miesiąc rocznik do tyłu, a w Hiszpanii, UK whatever są o wieeele bardziej elastyczni. Cóż, czym prędzej do normalności to nie będzie dylematów czy kupować w Polsce czy poza. Taka prawda. W UK do nowego 1098s dostalem full 70mm system + montaz. Na standarcie nawet nie pierdnal :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Styczeń 18, 2012 a ja nie że się chwalę , zamówiłem w RAPID Motocykle Streetfightera 848 cena wyjściowa 59900,00 dostałem 5% rabatu ( ok 3000,00) zdecydowanie inaczej ,niż kiedy kupowałem Monstera w PROBIKE, wtedy dostałem aż "śmiech na sali" 500,00 rabatu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 20, 2012 http://otomoto.pl/ducati-inny-1199-panigale-M3017553.html No to ja czekam....przynajmniej na zdjęcia. :mrgreen: ciekawe skąd taka niska cena ? W Polsce 1199S kosztuje ponad 114 tys zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Styczeń 20, 2012 http://otomoto.pl/ducati-inny-1199-panigale-M3017553.html No to ja czekam....przynajmniej na zdjęcia. :mrgreen: ciekawe skąd taka niska cena ? W Polsce 1199S kosztuje ponad 114 tys zł. W UK tyle kosztuje, a jezeli koles ma jakies tam wtyki wiec poprostu tez zarabia sprzedajac w takiej samej cenie ale na polskim rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach