Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
bialy114

1199 Panigale

Polecane posty

Daj tylko znać jaki kolor cię interesuje... podeślij nam 80000 a my rozbroimy drzwi garażowe i dostarczymy Ci go w przeciągu 24 h :lol: :lol: :lol:

... korzystałem z tej firmy - też była nieprawdopodobna cena - wpłaciłem zaliczkę , po tyg. miałem moto!!! wczoraj mój koleś odebrał od nich z przeb. 297km kawę z1000 sx - też w ekstra cenie jak za nowe moto.... - może warto zadzwonić i zapytać....

Firma sprawdzona i mogę ją polecić. Mój Evo jest właśnie od nich. Facet nazywa się James, pochodzi z UK i ma niezłe chody w sieci dilerskiej Ducati i nie tylko.

Firma sprawdzona i mogę ją polecić. Mój Evo jest właśnie od nich. Facet nazywa się James, pochodzi z UK i ma niezłe chody w sieci dilerskiej Ducati i nie tylko.

potwierdzam juz którys raz ,moje moto tez od nich , 2 streety ,bmw i HD ,wszyscy happy z zakupu.

Polecam ;)

W sumie to dobrze, że ktoś daje pstryczka w nos oficjalnej polskiej sieci dealerskiej, bo ceny nowych motocykli w Polsce były i są porąbane :? Byle koleś nie podciął gałęzi na której sam siedzi, bo jak to mówią: łatwiej kijek pocieniować niż go później pogrubasić ;)

Cóż chciałoby się wspierać polskich przedsiębiorców... Ale jak dzwonię do salonu i mówię, że chcę nówkę, idzie zima, płacę gotówkę i jaką cenę mi możecie zrobić, a słyszę, że no wie pan, bo to i tamto no 500 zł, a niech będzie 800 zł mogę panu urwać to szkoda mi na telefon. Za miesiąc rocznik do tyłu, a w Hiszpanii, UK whatever są o wieeele bardziej elastyczni. Cóż, czym prędzej do normalności to nie będzie dylematów czy kupować w Polsce czy poza.

Cóż chciałoby się wspierać polskich przedsiębiorców... Ale jak dzwonię do salonu i mówię, że chcę nówkę, idzie zima, płacę gotówkę i jaką cenę mi możecie zrobić, a słyszę, że no wie pan, bo to i tamto no 500 zł, a niech będzie 800 zł mogę panu urwać to szkoda mi na telefon. Za miesiąc rocznik do tyłu, a w Hiszpanii, UK whatever są o wieeele bardziej elastyczni. Cóż, czym prędzej do normalności to nie będzie dylematów czy kupować w Polsce czy poza.

Taka prawda. W UK do nowego 1098s dostalem full 70mm system + montaz. Na standarcie nawet nie pierdnal :lol:

a ja nie że się chwalę , zamówiłem w RAPID Motocykle Streetfightera 848 cena wyjściowa 59900,00 dostałem 5% rabatu ( ok 3000,00) zdecydowanie inaczej ,niż kiedy kupowałem Monstera w PROBIKE, wtedy dostałem aż "śmiech na sali" 500,00 rabatu...

http://otomoto.pl/ducati-inny-1199-panigale-M3017553.html

No to ja czekam....przynajmniej na zdjęcia. :mrgreen:

ciekawe skąd taka niska cena ? W Polsce 1199S kosztuje ponad 114 tys zł.

W UK tyle kosztuje, a jezeli koles ma jakies tam wtyki wiec poprostu tez zarabia sprzedajac w takiej samej cenie ale na polskim rynku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.