Patryho 0 Napisano Luty 24, 2012 Poszukuję opon w stylu retro ale nie mogę znaleźć żadnych dla rozmiarów 17" Coś takiego mnie się np podobuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 24, 2012 a te na których SC seryjnie wychodził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Luty 24, 2012 Właśnie, to były Michelin Pilot Classic? Wyglądają fajnie do takich projektów. Czy ktoś może powiedzieć jakie wrażenia z jazdy i gdzie to można dostać bo póki co w necie nie znalazłem :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 24, 2012 Z tego co pamiętam mini-man dość szybko je wymienił napilotpowery 2ct Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 24, 2012 Chodzi Ci o Pirelli Phantom? Do latania na winklach nie polecam. Wyglądają klasycznie. Mam przód do opchnięcia za ...? Hmmm browary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Luty 25, 2012 Dzięki Piter ale ten wzór mi nie odpowiada :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truten 0 Napisano Luty 26, 2012 Piter w jakich rozmiarach masz ten przód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach