krl 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Dziś błąkając sie po necie znalazłem taką ciekawostkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Ciekawe , lecz to chyba nic dla nas? ;) Skutery nawet maxi to inne doznania.. :roll: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 22, 2012 Ciekawe , lecz to chyba nic dla nas? ;) Skutery nawet maxi to inne doznania.. :roll: ;) Ja traktuję to w formie ciekawostki, choć tak jak na filmie może się to okazać pomocne dla osób niepełnosprawnych. Występuje też taki kit do 1098 :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoto 0 Napisano Styczeń 22, 2012 Bardzo ciekawa ciekawostka ;) w makaroni co chwilę pojawiają sie różnego typu udoskonalacze sprzętowe...często spotykam artykuły na temat niecodziennych wynalazków w makarońskim miesięczniku "Moto tecnica".Konkretnie i szczegółowo opisują wszystkie zagadnienia z podaniem wymiarów ,rozpisem materiałów użytych do budowy i testami danego urządzenia..jednym słowem :POTRAFIĄ SIĘ DZIELIĆ :thumbup: No i zainteresowany ma do dyspozycji dwa języki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Styczeń 22, 2012 Ciekawe , lecz to chyba nic dla nas? ;) Skutery nawet maxi to inne doznania.. :roll: ;) Ja traktuję to w formie ciekawostki, choć tak jak na filmie może się to okazać pomocne dla osób niepełnosprawnych. Występuje też taki kit do 1098 :shock: To musi być coś dla EnZo!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Styczeń 23, 2012 Ciekawe , lecz to chyba nic dla nas? ;) Skutery nawet maxi to inne doznania.. :roll: ;) Ja traktuję to w formie ciekawostki, choć tak jak na filmie może się to okazać pomocne dla osób niepełnosprawnych. Występuje też taki kit do 1098 :shock: To musi być coś dla EnZo!! :D no BA :lol: marzę o tym, dawaj cenę - zapodam sobie do 10tki ;) jeszcze dorzucę ABS, TC, Anty Wheelie, Qucik Shifter, sprzęgło antyhoppingowe, zmienne mapy......zaraz zaraz, a nie lepiej wyświetlić film w 3D na ekranie televizora z jazdy na moto zamiast iść na moto ? ;) Chłopaki nagrajcie mi coś :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 23, 2012 Od filmików to ty jestes specem jak widziałem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach