Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
arekv

1098

Polecane posty

Ja mam troszkę inne pytanie, ale łączone z tym moto. Macie jakieś ogólne doświadczenia z Ducati z USA? Wiem, że to różnie bywa z jakością, sam miałem już 3 moto w garażu z USA i wykonanie niektórych elementów nie było na najwyższym poziomie.

wszystkoooooooo :D

zacznijmy od tego - co było w nim robione? - w sensie po jakim paciaku jest. Coś wymieniane, lakierowane?

kupować nie planuję, ale ciekawe czy warto się nim zainteresować

To może chociaż dacie namiary na zaufanego fachowca z okolic Bydgoszczy, coby zapakować moto na krype i podwieźć na oględziny???

Ja mam pytać czy Kurak? Jeśli ja - no to pytam?

Widzę że jesteś w takiej samej sytuacji w jakiej ja niedawno byłem,jak szukałem dla siebie Ducati z serii 916. Próbowałem się czegoś dowiedzieć o Ducati 998 z okolic Lublina,niestety dowiedziałem się tyle samo co ty o tym 1098 z Bydgoszczy,żadnych konkretów,byłem trochę rozgoryczony.Dlatego obiecałem sobie że jak ktoś będzie potrzebował pomocy odnośnie okolic Bydgoszczy to mu pomogę jak najlepiej będę potrafił.Widzę że podałeś numer gg skontaktuje się z tobą jeżeli moje referencje będą dla ciebie wystarczające i będziesz chciał skorzystać z mojej pomocy,to bardzo chętnie.

PS.Klekot,to żeś się popisał, ale ty dużo wiesz na temat tego motocykla! Po raz kolejny zaniemówiłem z wrażenia!Brawoooo!

Wczoraj zadzwoniłem do gościa ale nie chciał (chcieliśmy) rozmawiać gdzyż do 30 stycznia jest zagramanicą.

Nie skumaliście klekota, nie potraficie czytać ze zrozumieniem. Napisał, że może się wypowiedzieć ogólnie co do motocykli Ducati z USA, o co ja pytałem. Nic nie było napisane, że wie coś o tym 1098.

Właściwie Kurak już odpowiedział :thumbup: :wave: ...

A z resztą nie dyskutuję, bo nie ma o czym.

J-999.

Trochę zofftopuję - napiszę tylko, że to, że długo wisi jeszcze nie zawsze musi go przekreślać. Sam często mam tak, że jak chcę sprzedać sprzęt, to np. przez 2 miesiące nie potrafi nikt zadzwonić, choć sprzęty dobre, i cena niezła, i zdjęcia w ogłoszeniu ladne.

Aczkolwiek ten konkretny chyba się na forum przewinął, choć czy konkrety jakieś padły co do niego - to nie pamiętam, ale chyba nie.

KGr    1

True, ja swoje moto sprzedawalem jakies prawie 3 miechy. Stan ze mucha nie siadala. Kilka pytan przez telefon, zero konkretow. Pierwszy klient ktory faktycznie przyjechal go obejrzec jak wsiadl to nie chcial zsiasc, zaplacil i pojechal do domu.

Nie oszukujmy sie - w Polsce moto to zabawka, a moto za ponad 20k to drogie moto (jakis czas temu otomoto zrobilo statystyki roczne i wyszlo ze srednia cena jednosladu wyniosla cos 7500 zl)... wiec i sprzedac nie jest latwo.

Z ta sprzedażą się zgodzę z wami . Ten motocykl co kolega wysłał wyżej stoi już bardzo długo . Mysle ze duze znaczenie ma tutaj nie estetyczne zdjecia mokry w jakims podejrzanym garazu .

Jedno jest pewne osoba która to sprzedaje jest handlarzem ( wystarczy wejść na stronę allegro) i zobaczyć co tam ma , znalazło się nawet ferrari Xd

Pozdrawiam

Koledzy i co z tym Ducati ?

Dzwoniłem wczoraj. Już nie aktuale. Niemiec sie obudził.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.