krl 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Rossi w nowym modelu AGV, musze przyznać że w kształcie super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Fajny. GPtech coś szybko spada z najwyższej półki, TItech był tam o wiele dłużej zanim został zastąpiony nowym modelem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 31, 2012 i tak nie jezdzisz w AGV więc milcz i zamawiaj lampy, gniazda, itd :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 31, 2012 Niezly, naprawde! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Styczeń 31, 2012 Wiadomo, gusta są różne - dla mnie kompletnie beznadziejny jest ten kask. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Styczeń 31, 2012 No, śmieszny taki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 31, 2012 mi tez sie nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Teraz rossi dzięki aerodynamice kasku będzie mógł wprowadzić kolejną rewolucyjną technikę jazdy polegająca na zmianie kierunków dzięki ruchom głowy... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Styczeń 31, 2012 GWIEZDNE WOJNY 2012 :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 31, 2012 Mi się nie podoba :( za dużo tych spoilerów jak na calibrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Mi się nie podoba :( za dużo tych spoilerów jak na calibrze :) Dojdzie w sezonie do tego grafika i będzie wygladał ODLOTOWO ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 31, 2012 A slyszeliscie jakie czasy dzieki niemu wykreca? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 26, 2012 AGV PISTA GP: http://agv.com/en/news/detail/46 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach