musieli 30 Napisano Luty 14, 2012 Chłopie - o co Ci kaman? Wyimaginowałeś sobie motocykl i sypiesz jakąś paranoją.... mieszkając w mieście TAK :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Luty 15, 2012 Chłopie - o co Ci kaman? Wyimaginowałeś sobie motocykl i sypiesz jakąś paranoją.... mieszkając w mieście TAK :roll: Witam, określenie "wyimaginowany" w profilu= jestem na kupnie. Paranoja- znaleziona w sieci grafika. Uważam, że niezła, dlatego dzielę się nią. Tak, miejscowość w której mieszkam, ma status miasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Luty 15, 2012 Chcialem napisac cos madrego w temacie, ale wychodzac z zalozenia ze sami jestesmy sobie diavelami, wyszlo mi ze nei musze kupowac diavela, bo sam nim jestem. Do tego jestem tez motocyklista, wiec jestem motocyklem ktory nie potrzebuje kierowcy z jednej strony, a z drugiej motocyklista ktory nie potrzebuje motocykla, bo sam nim jest. Skladajac te dwa fakty, nie jestem potrzebny sam sobie ani jako motocykl ani jako kierowca. Reasumujac - wychodzac z zalozenia ze sam jestem sobie diavelem, to nie jestem do niczego potrzebny. Koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 15, 2012 chyba zima już za długo trwa.... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach