Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
miro

Multistrada 1000 2004 czy warto? 1000 euro

Polecane posty

Spotkalem sie ostatnio z multistrda 1000 2004, przewrocona na obie strony ale bardzo delikanie, lusterka do wymiany i oba boczki do podleczenia, cena 1000e, nic o tym motocyklu nie wiem, czy waszym zdaniem warto? Jakie macie opinie na temat tego motocykla?

f693a6f17766fbd7.jpg 8df9aff2f5554224.jpg d723c394a9e4d6ba.jpg

Słuchaj, nie nie gniewaj się tak od razu, bo na podstawie 3 małych zdjęć nikt Ci nie powie czy warto. Nie wiadomo czy to w ogóle jeździ, i jak to jeździ. Biorąc pod uwagę, że stoi zaparkowany na ulicy i ma tabliczkę rejestracyjną, można założyć, że jeździ, ale jaka prawda to tylko Ty sam możesz wiedzieć. Widać, że motocykl ma pewne braki, i nie wiadomo czy tych braków nie jest więcej. Ogólnie oferta nie wydaje się byc najgorsza, o ile dysponujesz warsztatem, narzędziami i umiejętnościami aby nad sprzętem trochę popracować. DO tego przyda sie wór cierpliwości i trochę pieniędzy na zdobycie brakujących elementów.

Ostatnio taka była na allegro do kupienia za ~1500euro, ale z wydechem termignoni i kompletna.

Reasumując - po pierwsze: sprawdź czy jest sprawna i czy/jak jeździ.

hhmmmm :shock: Dzieki

Bierz w ciemno, warto. Już jedną ulepę masz, bęďziesz miał do pary.

hhmmmm :shock: Dzieki

Bierz w ciemno, warto. Już jedną ulepę masz, bęďziesz miał do pary.

Dzieki za porade , nic nie ulepilem tylko dokompletowalem. Wracajac do tematu, spodobala mi sie ta 1200 i chetnie przytulilbym cos tanszego czego nie byloby mi zal poprzecierac, plastyki mnie nie martwia, kupie nowe i bedzie git, nic nie wiem o wlasciwosciach jezdnych i silniku tej 1000, nigdy nikogo na niej nie widzialem :shock: Ta z ogloszenia niby jezdzila. Wiec chyba problemy raczej tylko estetyczne. Musze wam powiedziec ze w serwisie sporo cen czesci drobnych jest bardzo tanich, nie ma sensu oszczedzac. Inne za to kosmiczne :mrgreen:

Ta z ogloszenia niby jezdzila:

No widzisz, sam nawet nie wiesz, a do nas pretensje 8-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.