makaron 0 Napisano Luty 27, 2012 http://news.motorbiker.org/blogs.nsf/dx ... r-time.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 27, 2012 Straszne!!! :twisted: :roll: Ależ mam zacofaną konstrukcję.. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 27, 2012 Bo masz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 27, 2012 Straszne!!! :twisted: :roll: Ależ mam zacofaną konstrukcję.. :lol: ty no popatrz to tak jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 27, 2012 Bo masz :D Krencik co Ty na to?? :roll: Delta ?... Hmmm..??? Puścimy płazem?! :o 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 27, 2012 Zróbcie zjazd zabytków w ramach protestu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 27, 2012 Zróbcie zjazd zabytków w ramach protestu :D Ojjjjjj. Się kroi :idea: 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 27, 2012 Piter... mały kulawy krasnal z kaprawym okiem zazdrości że jego monster tylko kolo SBK stoi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 27, 2012 Piter... mały kulawy krasnal z kaprawym okiem zazdrości że jego monster tylko kolo SBK stoi :D Yeahhhhh Brother!! :lol: :roll: Myślę nad przełożeniami.. :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 27, 2012 1198 to plastikowy model.... :lol: Ale powiem wam jedno. Wszystkie te Superbike są olśniewające..... :shock: :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 28, 2012 Piter... mały kulawy krasnal z kaprawym okiem zazdrości że jego monster tylko kolo SBK stoi :D Musi jeździć damskim, bo w sbk nie sięga kiery :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 28, 2012 Piter... mały kulawy krasnal z kaprawym okiem zazdrości że jego monster tylko kolo SBK stoi :D Yeahhhhh Brother!! :lol: :roll: Myślę nad przełożeniami.. :shock: ja zostaje przy obecnych 14/40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 28, 2012 Piter... mały kulawy krasnal z kaprawym okiem zazdrości że jego monster tylko kolo SBK stoi :D Yeahhhhh Brother!! :lol: :roll: Myślę nad przełożeniami.. :shock: ja zostaje przy obecnych 14/40 Znaczy ja zostaje tylko na oryginalnych :? zresztą co za różnica i tak zamykam tyły :lol: Czyli kolejność już znamy: yellow, red, black :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 28, 2012 polemizowałbym - nigdy nic nie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 28, 2012 polemizowałbym - nigdy nic nie wiadomo Dobrze, że na radomiu Krecik 273 nie może rozwinąć bo byśmy z Piterem wogóle nie startowali :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach