krl 0 Napisano Marzec 4, 2012 Goście z Fresco pokazują kolejną wersje kominów do STF-a. Mają już w ofercie kilka wersji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 4, 2012 Tak przegladam te kominy i utwierdzam się w przekonaniu ze najfajniejszy wydech do STFa ma nasz kolega desmofighter. Mały krótki pasujacy do wizerunku ulicznego wojownika terrmis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 4, 2012 Tak przegladam te kominy i utwierdzam się w przekonaniu ze najfajniejszy wydech do STFa ma nasz kolega desmofighter. Mały krótki pasujacy do wizerunku ulicznego wojownika terrmis Zgadzam się z tobą ja u siebie zamontowałem podobny do tego który miał desmofighter z tym że ze stajni Fresco z kolektorami 70mm, łączonymi w trzech miejscach z pojedynczą końcówką. Poniżej arsenał kominów Fresco: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 4, 2012 Najbardziej podoba mi się nr 1 i 3. W miarę odsłaniają koło. Ale termis idzie bardziej pionowo od fresco i wcale nie przesłania koła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Pojawiły się nowe wersje pierdzideł do STF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 ta pod kanapą zadarta w górę jest mega! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlak 2 Napisano Czerwiec 22, 2012 a mi ... gusta o których się nie dyskutuje... bardziej jakoś pasuje ten pojedynczy z boku... ktoś widzał ich cennik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 a mi ... gusta o których się nie dyskutuje... bardziej jakoś pasuje ten pojedynczy z boku... ktoś widzał ich cennik? Widział i to wiele razy :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlak 2 Napisano Czerwiec 22, 2012 tiaaa..... powaga jak zwykle... ;) to w przeliczeniu na zdrowe nerki - ile nerek cenią takie małe krótkie z boku doczepiane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Oczywiście wszystko jest zależne od wybranej opcji ale sam wydech końcowy to 540eur. kompletny układ wydechowy tak jak na ostatnim zdjęciu to 1060eur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach