Sroka 0 Napisano Marzec 9, 2012 Witam, Potrzebuję do Monstera 800 '03r rolkę prowadzącą pasek rozrządu (obrazowo to śruba dł. ok 10cm z nabitym łożyskiem szerokości paska i tyle). U mnie niestety łożysko już się wyrobiło i pasek się niszczy. Jeśli miałby ktoś coś takiego, lub jakieś namiary (oprócz serwisu :/) byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 9, 2012 Obawiam sie ze w takim przypadku jedynym prawidlowym rozwiazaniem sa nowe czesci. W krakowskim azmocie maja je po 174 zl co wydaje sie byc najtansza mozliwoscia jaka znalazlem. Ewentualnie mozesz sie pobawic w samoroba, napewno sie da cos wykminic za pomoca tokarki i.... sklepu z czesciami do ciagnikow :pp Uzywane czesci w takim przypadku po prostu sa zbyt duzym ryzykiem... ale jak kto woli, ja sie boje, i pomimo ze moje sa jeszcze ok to wiem ze maja 40k km i je wymieniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sroka 0 Napisano Marzec 9, 2012 Łoo, za 174 zł to biorę od ręki. Niestety w Poznaniu za 390 zł są :/ Mam nadzieję, że będzie to pasowało również do mojego. Samoroba tez się trochę obawiam, a niestety na tym co mam już na pewno nie da się jeździć. Dzięki za info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 9, 2012 390zł to cennikowa wartość tego elementu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 9, 2012 Sroka napisał: niestety na tym co mam już na pewno nie da się jeździć. Bo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 9, 2012 musieli napisał: Bo? Sroka napisał: łożysko już się wyrobiło i pasek się niszczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sroka 0 Napisano Marzec 9, 2012 Założyłem nowe paski i sprawdziłem sobie dla pewności po 1k km czy wszystko ok no i nie było. Zmieniając na nowy sprawdziłem łożyska no i niestety jedno już nie jest ok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 10, 2012 Pomylilem sie z cena :/ 169 zl zamiast 174zl :p do s2r 800. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 10, 2012 Alcapone napisał: Pomylilem sie z cena :/ 169 zl zamiast 174zl :p do s2r 800. Nie wiem z kąd ta cena, bo rolka prowadząca do tego modelu kosztuje cennikowo 390zł z groszami :roll: Może mówicie o innym elemencie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 10, 2012 Taka cene dostalem w mailu z Azmotu w odpowiedzi na moje zapytanie w sprawie czesci. Musisz sie ich pytac z kad takie ceny... wiem jednak ze na www.stein-dinse.com maja te rolki po 50euro co juz jest polowa ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 10, 2012 Alcapone napisał: Taka cene dostalem w mailu z Azmotu w odpowiedzi na moje zapytanie w sprawie czesci. Musisz sie ich pytac z kad takie ceny... wiem jednak ze na http://www.stein-dinse.com maja te rolki po 50euro co juz jest polowa ceny. Dokładnie to po 37Euro, tyle że nie ma ich na stanie i jest to zamiennik oryginalnej części ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 10, 2012 musieli napisał: Alcapone napisał: Taka cene dostalem w mailu z Azmotu w odpowiedzi na moje zapytanie w sprawie czesci. Musisz sie ich pytac z kad takie ceny... wiem jednak ze na http://www.stein-dinse.com maja te rolki po 50euro co juz jest polowa ceny. Dokładnie to po 37Euro, tyle że nie ma ich na stanie i jest to zamiennik oryginalnej części ;) Moze wszystkie sa w azmocie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sroka 0 Napisano Marzec 10, 2012 Do azmotu wysłałem już pytanie ile do mojego modelu kosztuje, ale zapewne Theodor miał rację... A za tą Szkopstronę- wielkie dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sroka 0 Napisano Marzec 10, 2012 Noo, idę po szampana...W Azmocie za 167zł:)) Tak wiec wyjście już mam:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sroka 0 Napisano Marzec 10, 2012 Dzięki pomoc, Alcapone- flaszeczke masz u mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach