Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Sroka

Rolka paska rozrządu Monster

Polecane posty

Witam,

Potrzebuję do Monstera 800 '03r rolkę prowadzącą pasek rozrządu (obrazowo to śruba dł. ok 10cm z nabitym łożyskiem szerokości paska i tyle). U mnie niestety łożysko już się wyrobiło i pasek się niszczy. Jeśli miałby ktoś coś takiego, lub jakieś namiary (oprócz serwisu :/) byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam

Tomek

Obawiam sie ze w takim przypadku jedynym prawidlowym rozwiazaniem sa nowe czesci. W krakowskim azmocie maja je po 174 zl co wydaje sie byc najtansza mozliwoscia jaka znalazlem.

Ewentualnie mozesz sie pobawic w samoroba, napewno sie da cos wykminic za pomoca tokarki i.... sklepu z czesciami do ciagnikow :pp

Uzywane czesci w takim przypadku po prostu sa zbyt duzym ryzykiem... ale jak kto woli, ja sie boje, i pomimo ze moje sa jeszcze ok to wiem ze maja 40k km i je wymieniam.

Łoo, za 174 zł to biorę od ręki. Niestety w Poznaniu za 390 zł są :/ Mam nadzieję, że będzie to pasowało również do mojego. Samoroba tez się trochę obawiam, a niestety na tym co mam już na pewno nie da się jeździć. Dzięki za info.

390zł to cennikowa wartość tego elementu.

niestety na tym co mam już na pewno nie da się jeździć.

Bo?

Założyłem nowe paski i sprawdziłem sobie dla pewności po 1k km czy wszystko ok no i nie było. Zmieniając na nowy sprawdziłem łożyska no i niestety jedno już nie jest ok...

Pomylilem sie z cena :/ 169 zl zamiast 174zl :p do s2r 800.

Nie wiem z kąd ta cena, bo rolka prowadząca do tego modelu kosztuje cennikowo 390zł z groszami :roll: Może mówicie o innym elemencie?

Taka cene dostalem w mailu z Azmotu w odpowiedzi na moje zapytanie w sprawie czesci. Musisz sie ich pytac z kad takie ceny... wiem jednak ze na www.stein-dinse.com maja te rolki po 50euro co juz jest polowa ceny.

Taka cene dostalem w mailu z Azmotu w odpowiedzi na moje zapytanie w sprawie czesci. Musisz sie ich pytac z kad takie ceny... wiem jednak ze na http://www.stein-dinse.com maja te rolki po 50euro co juz jest polowa ceny.

Dokładnie to po 37Euro, tyle że nie ma ich na stanie i jest to zamiennik oryginalnej części ;)

Taka cene dostalem w mailu z Azmotu w odpowiedzi na moje zapytanie w sprawie czesci. Musisz sie ich pytac z kad takie ceny... wiem jednak ze na http://www.stein-dinse.com maja te rolki po 50euro co juz jest polowa ceny.

Dokładnie to po 37Euro, tyle że nie ma ich na stanie i jest to zamiennik oryginalnej części ;)

Moze wszystkie sa w azmocie :p

Do azmotu wysłałem już pytanie ile do mojego modelu kosztuje, ale zapewne Theodor miał rację... A za tą Szkopstronę- wielkie dzięki.

Noo, idę po szampana...W Azmocie za 167zł:)) Tak wiec wyjście już mam:))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.