Sroka 0 Napisano Marzec 10, 2012 Witam ponownie, Skoro tak dobrze poszło z rolką od paska rozrządu to może i z tym, a mianowicie potrzebuję tarcze sprzegłowe do Monstera 800 i.e. 2003r. Znowu cena w serwisie nieco psuje mi humor, więc jeśli miałby ktoś namiary lub po prostu posiada coś takiego to chętnie skorzystam z okazji. Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 10, 2012 Napisz maila do TEGO gościa. Podaj mu nr części - będzie szybciej. Może...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 13, 2012 Witam ponownie,Skoro tak dobrze poszło z rolką od paska rozrządu to może i z tym, a mianowicie potrzebuję tarcze sprzegłowe do Monstera 800 i.e. 2003r. Znowu cena w serwisie nieco psuje mi humor, więc jeśli miałby ktoś namiary lub po prostu posiada coś takiego to chętnie skorzystam z okazji. Tomek Mam na stanie zestawy tarcze/przekładki ADIGE (pierwszy montaż fabryczny w Ducati), tak jak by co ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 20, 2012 ja ściągałem zestaw z USA "barneta" ale przy dzisiejszych cenach w pl, oraz relatywnie wysokim kursie dolara, to się już nie opłaca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach