Jarek72 0 Napisano Marzec 10, 2012 Żeby S4RS nie czuł się samotny, nabyłem niedawno 999s.....dzisiaj zaliczyłem pierwszą krótką przejażdżkę.....ogień w szopie :shock: . Co prawda 999 jest troszkę sztywniejszy i twardszy niż S4RS, mimo to jedzie się świetnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Marzec 10, 2012 Damn. Tyle powiem bo na więcej mi zazdrość nie pozwala ;) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Marzec 10, 2012 Rozumiem że można mieć kultowy motocykl. Rozumiem że mając go można pragnąć innego kultowego motocykla... Ale Ku*wa żeby mieć je OBYDWA?!!?!?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 10, 2012 Ale Ku*wa żeby mieć je OBYDWA?!!?!?? No moim zdaniem też - Tak NIE MOŻE BYĆ !!! Jeszcze se Classica kupi !!! :evil: Jarek - musisz sobie wybrać jeden - a drugi przyjmiemy z Włodim na spółę. :mrgreen: Nawet chyba bym oddał moją Bestię komuś.... ...Gratulacje. ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Marzec 10, 2012 999 zawsze mi się podobał, a wersja s tym bardziej. Czeka go również ( jak S4RS'a ) metamorfoza....troszkę rizomy, troszkę węgla ( termin już jest i pięknie burczy :o ) i będzie jeszcze pikniejszy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Marzec 10, 2012 Ludzie to mają dobrze, gratulacje. Wrzucaj foty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Marzec 10, 2012 Foty wrzucę jak tylko znajdę czas i je zrobię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 10, 2012 Fajnie!! Gratulacje. Superbiki w natarciu!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 11, 2012 Jarek, Ty zdrajco, nie pochwaliłeś się ziomkom ze Squadra Resovia ? ;) Gratulacje, cieszę się razem z Tobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Marzec 11, 2012 no pokaż go, pokaż! Który rok, skąd go wziąłeś.... Czy to ten ze Szczecina? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Marzec 11, 2012 Mam nadzieję, że to nie ten ze Szczecina, bo ja powoli na niego poluję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Marzec 11, 2012 Kurak, to z Ciebie myśliwy jak z koziej...... ;) ....jam naładował i odstrzelił. Tak to ten ze Szczecina. Pali na dotyk, jeździ fajnie,otrzymałem komplet kluczyków wraz z kartą kodową i instrukcje..... 999s potrzebuje jedynie dopieszczenia.Oprócz oczywiście pełnego serwisu silnika, mam zamiar pomalować ramę na czerwono , wahacz i felgi na czarno, zmienić klamki, i dodać trochę węgla...osłona sprzęgła, przedni błotnik, osłona rury.....itd. :D.....będzie trochę roboty i troszkę kosztów, ale mam nadzieje,że efekt końcowy mnie bardzo zadowoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Marzec 11, 2012 No powitać kolejnego ducata w Jaśle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Marzec 11, 2012 Tak powiem, że broń dobra tylko nie było chwilowo czym naładować :P Kurde zazdroszczę, ale będzie jeszcze kolejny Ducat w garażu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach