Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Krycha

Multistrada 1000 DS

Polecane posty

czesc

czy ktos moze wie cos odnosnie tej sztuki:

http://moto.allegro.pl/ducati-multistra ... 50029.html

przeszukalem forum i nic nie znalazem. Moze ktos z okolic wielkopolski mialby ochote na weekendowa wycieczke do Ostrowa ? :)

ewentualnie taka jeszcze znalazlem ale do Krakowa mi jakos nie po drodze ;)

http://moto.allegro.pl/ducati-multistra ... 88811.html

z gory dzieki !

pozdr !

Adam

Ta druga na allegro dość niedawno stała za 6000zł. Ktoś niezły interes chce zrobić. Kupił, umył, podszykował i ponad 100% zysku 8-)

Kiedyś w Gdańsku gość sprzedawał taką właśnie. Miała rysy od parkingowych wywrotek prawo lewo i ułamaną klamkę. Nawet mailowałem z właścicielem, bo na taką chorowałem. Czy to ta sama?

Ta druga na allegro dość niedawno stała za 6000zł. Ktoś niezły interes chce zrobić. Kupił, umył, podszykował i ponad 100% zysku 8-)

lol

dzieki za info :)

takze wycieczke do Krakowa odpuszczam :)

pozdr !

Kiedyś w Gdańsku gość sprzedawał taką właśnie. Miała rysy od parkingowych wywrotek prawo lewo i ułamaną klamkę. Nawet mailowałem z właścicielem, bo na taką chorowałem. Czy to ta sama?

Nie, to inna. Tamta była zarejestrowana w PL, ta wcześniej stała w Bielsku Białej i pochodzi (jak widać po tabliczce rej.) z Irl.

Groszek, a Twoja Multi nie jest całkiem na sprzedaż???

Coś mi się o uszy obiło....a możę za dużo piję jednak?? :mrgreen:

Pozdr. J-9999999

P.S. Oups... :oops:

czesc

czy ktos moze wie cos odnosnie tej sztuki:

http://moto.allegro.pl/ducati-multistra ... 50029.html

zapodaj do gościa maila żeby podał adres i wyślij mi na priv - jeśli w w weekend pogoda dopisze to podlecę ...

Groszek, a Twoja Multi nie jest całkiem na sprzedaż???

Coś mi się o uszy obiło....a możę za dużo piję jednak?? :mrgreen:

HAHA, Chłopie, to Ty masz RADARY, a nie uszy! Ja swoją multi dopiero 20km zrobiłem, tak więc daj się nacieszyć. Póki co moja nowa "ajlawju" stoi na zimowym serwisie, po którym na nowy sezon będzie miała WSZYSTKO nowe (no takiego serwisu jak ten to jeszcze chyba żaden motocykl ode mnie nie dostał, na dodatek wszystko na oryginalnych częściach Ducati). No i najpierw musimy się popróbować, w planach jest dłuższy związek - chyba, że okaże się, że ten typ pojazdu nie bardzo mi podpasuje, i wtedy byćmoże będę myślał faktycznie o powrocie do starego małżeństwa, z VFR, a wtedy ktoś dostanie nieźle przeserwisowany i podszykowany sprzęt :D

A tak poważnie, to kolega Rubben wystawił swoją Multę, więc Klekotku możliwe, że nas pomyliłeś :)

Pzdr

Czerwona sztuka z Ostrowa jest do sprzedania od wczesnej jesieni zeszłego roku. Cena oscylowała wtedy w okolicach 13.000 zł. Srebrny pojawił się niedawno. Niedawno pojawiło się też to ogłoszenie z Łomży - trochę za daleko ode mnie, żeby się wybrać http://moto.allegro.pl/ducati-multistra ... 50091.html ale cena wydaje się atrakcyjna, tylko kolor nieco dziwny. Sprzedający twierdzi, że nie była malowana.

oglądałem ta z ostrowa w te sobotę i uważam że jest do kupienia... Motocykl ma malowany prawy boczek (ten ze schowkiem) , czaszę i jest to bardzo dobrze zrobione malowanie... Drugi mankament to pęknięty stelaż szyby - trzeba wymienić ... z wad to chyba tyle... widać, że motocykl nie jest "bity" w jakiejś kraksie, bo stelaże nie są krzywe i nie widać żeby były prostowane .Na osprzęcie nie widać żeby moto zaliczyło jakiś szlif czy coś podobnego.Moim zdaniem trzeba było się silno przyglądać, żeby wyłapać że wogóle miał "przygodę". Dodam, że "blokadki" kierownicy nie są naruszone. Właściciel jeszcze coś wspomina że aku już dostaje zadyszki - przy mnie odpalił na dotyk... na pewno wymaga inspekcji zaworów, synchronizacji i nowych świec... generalnie silnik ładnie pracuje , równo trzyma bieg jałowy, ale niekiedy wyskakuje mu tak jakby zapłon.

Teraz zalety: motocykl naprawdę dobrze utrzymany, opony ładne, klocki są ok. facet twierdzi że wymieniał paski+rolki+napinacze - ale tego nie sprawdzałem. Powiedział, że sprzęgło też wymienił - to sprawdziłem i faktycznie kosz, przekładki i tarczki są nówki. Moto nie ma ognisk korozji, tylna tarcza hamulcowa założona nowa. Gdybym jeszcze miał chwilę żeby spojrzeć w ten rozrząd i by się to potwierdziło to można powiedzieć że doinwestowana sztuka... Generalnie tak moim okiem - gdyby mi koleś zszedł do 13 tysi, a ja szukałbym MTS to bym go dla siebie wziął- a jestem wybredny i pedantyczny przy zakupach... :roll:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.