theodor 2 Napisano Marzec 25, 2012 W głowie się nie mieści jak takie bzdury wypisywać można. Poczytaj może najpierw do czego służy funkcja trymowania. Inna sprawa że zaczynam rozumieć skąd na rynku tyle rozregulowanych do granic możliwości układów wtryskowych w tych maszynach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 25, 2012 Ta wypowiedz rozłożyła mnie na łopatki, nie rozumiem skąd u ludzi takie poczucie wszechmocy. Dziś każdy myśli że jak ma I-phona i złącze diagnostyczne to może i wie wszystko. Oprogramowanie za Free - jak powiedzieli na pewnym filmie " NIE NO PANOWIE TO JEST MASAKRA" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 25, 2012 Hehe...wiedziałem...a ja mam zasadę, jak czegoś nie rozumiem, to się nie tykam.. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Marzec 25, 2012 Ahaaaaa... czyli podpinając kompa pod ducata przy pomocy KKL+ przejściówka 3pin na Fiata, do tego instalując oprogramowanie z forum ducatidiag, nie ustawimy mam rozumieć absolutnie nic ;) Pozamiatane w tym momencie, bo przecież nie będę na siłę nikomu nic udowadniać - teraz trzeba Suzumushi oznajmić że ma spiepszonego S4, bo sobie nawet performancowego ECU robił ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktorgre 0 Napisano Marzec 25, 2012 Powiem tak nic nie rozumiem z tych wypowiedzi . Moze wytlumaczyc ktos jasniej co mam zrobic w serwisie z tym komputerem ? Dziekuje za odpowiedzi typu " jedz do salonu to Ci zrobia " . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 25, 2012 Powiem tak nic nie rozumiem z tych wypowiedzi . Moze wytlumaczyc ktos jasniej co mam zrobic w serwisie z tym komputerem ? Dziekuje za odpowiedzi typu " jedz do salonu to Ci zrobia " . Ty nie musisz robić nic, poza podjechaniem do serwisu resztę ma zrobić serwis i co ważne serwis powinien wiedzieć co należy sprawdzić w motocyklu który ma taki przebieg i który właśnie zmienił właściciela. Jestem też przekonany że w serwisie uzyskasz odpowiedzi na wszystkie interesujące i ważne dla ciebie pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktorgre 0 Napisano Marzec 25, 2012 ok , dzięki za odpowiedzi . Ostatnie pytanko wie ktoś ile wchodzi oleju lub gdzie znajdę jaka serwisów-kę podstawową ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 25, 2012 gdzie znajdę jaka serwisów-kę podstawową ? http://www.ducati.com/services/maintenance/index.do https://www.google.pl/search?q=ducati+848+manual&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktorgre 0 Napisano Marzec 26, 2012 Ok , dzieki za odpowiedzi ; ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Marzec 27, 2012 gdzie znajdę jaka serwisów-kę podstawową ? http://www.ducati.com/services/maintenance/index.do https://www.google.pl/search?q=ducati+848+manual&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a czytając ten wątek tez łapię się za głowę :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 27, 2012 Ale że ja coś znowu nabroiłem ? Może uraziłem czyjeś uczucia religijne... :roll: Znowu szybciej chlapnąłem niż pomyślałem. :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktorgre 0 Napisano Marzec 27, 2012 Przepraszam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Marzec 27, 2012 Ale że ja coś znowu nabroiłem ?Może uraziłem czyjeś uczucia religijne... :roll: Znowu szybciej chlapnąłem niż pomyślałem. :oops: nie , nie wszystko ok :) tylko tak dyskusja .... pytania.... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 27, 2012 :D Nie przepraszaj, tylko weź się Stary ogarnij. Siądź do netu, wysil się, poszukaj, poczytaj i będzie miodzio. Rozumiem, że kupiłeś upragnione moto, ale wypada dorosłemu facetowi (domyślam się, że jesteś dorosły) zrobić coś samemu w kierunku odnalezienia odpowiedzi. Wszystko podać na tacy, na forum. Przecież wpisując to samo pytanie do Google pozostałbyś anonimowy, a dowiedział się tyle samo. Trochę własnego zaangażowania i tyle. Gratuluję sprzęta jeszcze raz i widzimy się w Jarocinie. ;) :D Edit: nie , nie wszystko ok :) ufffff :D :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach