Jagoda 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Cześć wszystkim! Ostatnio ciągle nęka mnie myśl, a może by tak przesiąść się na coś ciutkę większego? A może nie Monster tylko Multistrada (skłania mnie ku temu chęć wożenia drugiej osoby, co na moim obecnym Monsterze raczej nie wchodzi w grę). Tak więc krótko i na temat: -cena 9500 zł do negocjacji; -motor w pełni sprawny, zarejestrowany, opłacony bla bla bla, sami wiecie, co z nim robiłem i czy jest w dobrym stanie; -mógłbym tu się rozpisywać, ale wolę załatwić to w ten sposób, jeśli jesteś zainteresowany proszę o kontakt telefoniczny: 607583997. Odpowiem rzetelnie na każde pytania:); -dorzucam do niego wszystkie bambetle które są od niego (oryginalne tłumiki, przednia lampa itd.). Czas myśleć nad następcą :D Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Maestro szczęściarzu! Mam nadzieje, że będziesz o niego dbać co najmniej tak jak ja, że da Ci co najmniej tyle radości co mnie i że od czasu do czasu dasz znać jak się miewa mój były już Monsterek 750. Ehh, szkoda mi go było sprzedawać... Ale czuję, że trafił w dobre ręce. Lewa w górę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maestro 0 Napisano Kwiecień 9, 2012 Ech, Nie ma to jak piękne zdjęcia przy śmietniku. Moto już w moim posiadaniu, udało mi się go nawet dowieść bezpiecznie do Krakowa mimo niesprzyjającej aury. Desmoprzygode czas zacząć. Lewa w górę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Pięknie pięknie;) Więcej dukatów w KRK:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 10, 2012 Khopy weekend okolice 21...testy w Azmot i spotkanie... Co wy na to? To raz, a dwa pilnujcie wątku, w imprezy, spotkania/Kraków kasia w drukarni -tam sie umówimy na latanie czy ławkę w drukarni w niedzielne piękne dni i nie tylko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 10, 2012 kurcze.... wszystkie wrocławskie ducaty w okolice krakowa wyjeżdzaja - to jakas zmowa???? :roll: chcecie dolnoślązaków wykupic i wykończyć??? :lol: :lol: :lol: ...uzupełniaj Jagoda szybko stany garażowe - sztuki muszą sie zgadzać!!!! :mrgreen: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Cinek, póki co to mam motor zastępczy :) Niestety japonia ;) Także do jeżdżenia jestem chętny i mam czym. Nie jest to póki co Ducati :P Na Ducati jeszcze przyjdzie czas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach