Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Jagoda

Ducati Monster 750

Polecane posty

Cześć wszystkim! Ostatnio ciągle nęka mnie myśl, a może by tak przesiąść się na coś ciutkę większego? A może nie Monster tylko Multistrada (skłania mnie ku temu chęć wożenia drugiej osoby, co na moim obecnym Monsterze raczej nie wchodzi w grę).

Tak więc krótko i na temat:

-cena 9500 zł do negocjacji;

-motor w pełni sprawny, zarejestrowany, opłacony bla bla bla, sami wiecie, co z nim robiłem i czy jest w dobrym stanie;

-mógłbym tu się rozpisywać, ale wolę załatwić to w ten sposób, jeśli jesteś zainteresowany proszę o kontakt telefoniczny: 607583997. Odpowiem rzetelnie na każde pytania:);

-dorzucam do niego wszystkie bambetle które są od niego (oryginalne tłumiki, przednia lampa itd.).

Czas myśleć nad następcą :D Pozdrawiam!

Maestro szczęściarzu! Mam nadzieje, że będziesz o niego dbać co najmniej tak jak ja, że da Ci co najmniej tyle radości co mnie i że od czasu do czasu dasz znać jak się miewa mój były już Monsterek 750. Ehh, szkoda mi go było sprzedawać... Ale czuję, że trafił w dobre ręce. Lewa w górę!

post-908-1366037933,5147_thumb.jpg

post-908-1366037933,7071_thumb.jpg

post-908-1366037933,8904_thumb.jpg

Ech,

Nie ma to jak piękne zdjęcia przy śmietniku.

Moto już w moim posiadaniu, udało mi się go nawet dowieść bezpiecznie do Krakowa mimo niesprzyjającej aury.

Desmoprzygode czas zacząć.

Lewa w górę.

Khopy weekend okolice 21...testy w Azmot i spotkanie... Co wy na to?

To raz, a dwa pilnujcie wątku, w imprezy, spotkania/Kraków kasia w drukarni -tam sie umówimy na latanie czy ławkę w drukarni w niedzielne piękne dni i nie tylko...

kurcze.... wszystkie wrocławskie ducaty w okolice krakowa wyjeżdzaja - to jakas zmowa???? :roll: chcecie dolnoślązaków wykupic i wykończyć??? :lol: :lol: :lol:

...uzupełniaj Jagoda szybko stany garażowe - sztuki muszą sie zgadzać!!!! :mrgreen: ;)

Cinek, póki co to mam motor zastępczy :) Niestety japonia ;) Także do jeżdżenia jestem chętny i mam czym. Nie jest to póki co Ducati :P Na Ducati jeszcze przyjdzie czas!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.