Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
pepik

Monstiery Monstiery

Polecane posty

Panowie!!!

Poratujcie, bom się zaraził tym choróbskiem :shock: :shock: :shock:

Znacie te sztuki? A może coś z oferty da się wyczytać...

1. S2R :oops:

http://otomoto.pl/ducati-monster-800-s2r-M3051396.html

2. 695

http://otomoto.pl/ducati-monster-m-695- ... 16069.html

3.695 6500km przebiegu? :?

http://otomoto.pl/ducati-monster-695-80 ... 29909.html

No...

I co ja teraz mam zrobić? :cry:

Żaden nie stuka, ale na takiego jeszcze przyjdzie czas, a tymczasem odzywa się w człowieku turpista... Nie idzie się z tego wyleczyć inaczej? :?

pozdrawiam,

pepik

Jeśli podoba ci się monowahacz to bierz s2r, sam miałem taki motocykl i powiem szczerze że bardzo dobrze go wspominam i pewnie jak bym nie miał bum nim to nadal bym na nim śmigał.

Jest też troche mocniejszy od 695.

A co do przebiegów to trzeba wszytko zweryfikować na miejscu :)

Po tego możesz jechać nawet z drugiego końca świata i nie będziesz zawiedziony - moto wygląda jak nowe. Ręczę za motocykl i sprzedającego, bo to mój "dostawca" pojazdów. Jest szansa, że już w przyszłym tygodniu będzie stał u mnie :D

A no monowahacz to jest coś co wzbudza we mnie dreszcz ale biorę pod uwagę również inne opcje.

S2R jest dla mnie liderem od początku ale staram się nie napalać znowu na ten egzemplarz bo nie wiem jeszcze o nim nic a mam nadzieję, że ktoś na forum coś o nim wie. Po świętach jadę sobie go oglądnąć.

pozdro,

pepik

EDIT:

Po tego możesz jechać nawet z drugiego końca świata i nie będziesz zawiedziony - moto wygląda jak nowe. Ręczę za motocykl i sprzedającego, bo to mój "dostawca" pojazdów. Jest szansa, że już w przyszłym tygodniu będzie stał u mnie

O nie nie! ;)

Nie rób mi tego ;)

A na serio to będę jechał go oglądać, tylko chciałbym w razie czego na nim wrócić a do tego musi być pogodo.

Pozdro!

W sensie do biurowej pakamery go sobie wciśniesz? :lol:

Po tego możesz jechać nawet z drugiego końca świata i nie będziesz zawiedziony - moto wygląda jak nowe. Ręczę za motocykl i sprzedającego, bo to mój "dostawca" pojazdów. Jest szansa, że już w przyszłym tygodniu będzie stał u mnie

O nie nie! ;)

Nie rób mi tego ;)

A na serio to będę jechał go oglądać, tylko chciałbym w razie czego na nim wrócić a do tego musi być pogodo.

Pozdro!

Na kołach będzie ciężko, bo motocykl jest sprowadzony z Włoch i jest bez tablic. Oczywiście możesz wrzucić na sztukę jakąś blachę i jechać na partyzanta, ale jak Cię złapią albo - odpukać - będziesz miał wypadek to będzie poważny problem.

W sensie do biurowej pakamery go sobie wciśniesz? :lol:

Znaczy się u nas - wybacz misiaczku :D

No to ewentualnie dostawczak.

Ale sprawa jeszcze podlega głębokiemu zastanowieniu oraz tzw. przespaniu się.

Piątka,

pepik

pepik proszę daj sobie spokój z tym monsterem 800 - pogoda jest do <font color='red'>[desmo]</font> ale bez względu na nią 14 -tego chciałbym po niego jechać, jak się nie da na 2oo to busem.

I jak tam Panowie ten S2R, bo wiem że jeszcze nie poszedł a się nim interesuję. Nie warty uwagi czy nie mieliście czasu podjechać?

Ja nie byłem oglądać, bo na razie czekam na zastrzyk gotówki, ponieważ muszę mieć i na Jarocin i na WDW ;) a Monsterka i tak wynajdę i tak, więc bardzo się nie spieszy ;)

Może ktoś inny wie coś o nim? Był już ktoś?

pozdro!

No i S2R na ziemi śląskiej, wygląda na to że wart swej ceny, a mechanicznie zobaczymy po przyszłotygodniowym serwisie.

No i S2R na ziemi śląskiej, wygląda na to że wart swej ceny, a mechanicznie zobaczymy po przyszłotygodniowym serwisie.

No to gratuluję!

I chwal się! :) :)

Nienienie ja mam już swój wychuchany egzemplarz S2R'a od jakiegoś czasu, tego wziął mój kumpel a ja z Waszego polecenia wybrałem się obejrzeć tą sztukę i jako niezależny pseudoznawca doradzić czy wizualnie jest ok.

Zobaczymy, dam znać czy warto było.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.