Gość Napisano Styczeń 25, 2013 Wyglada na to ze rozbierasz nowy motor z salonu .Chyba niepotrzebnie 8-) Ten element z tylu malowany na zloty czy anoda ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Styczeń 26, 2013 Wyglada na to ze rozbierasz nowy motor z salonu .Chyba niepotrzebnie 8-) Ten element z tylu malowany na zloty czy anoda ??? Nowy to on był w 2001 r. a ten element z tylu już taki był oryginalnie wiec chyba anoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 26, 2013 Ten tyl wyglada mega fajnie! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawklam 0 Napisano Styczeń 26, 2013 Tez jestem pod wrazeniem, podziwiam dbalosc o szczegoly, rozumiem, ze przednie kolo tez bedzie czarne.. ;) :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Luty 5, 2013 Tak to mniej więcej wygląda, pomalowałem kola, polki, nowe klamki i lusterka, dorwałem górne wydechy, lecz trochę zniszczone, oczywiście je odnowiłem, rury pomalowałem i farbę wypaliłem :twisted:, moto jeszcze nie do końca wyczyszczone bo dziś pojechało na wymianę pasków, regulaje zaworów i zakucie łańcucha :mrgreen: czekam już tylko na słonce, jakby to powiedzieć we 2 słowach "Zimo Wypier....." :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 5, 2013 Mega piękny, zazdraszczam już, a o dopiero jak go na żywo zobaczę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Luty 5, 2013 a co to za czerwony pasek na tylnej feldze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 5, 2013 będę niepoprawny politycznie jeśli napiszę? niezły ku..wa czarnuch :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Luty 5, 2013 a co to za czerwony pasek na tylnej feldze? normalny pasek odblaskowy, tylko nie kleje na cala felgę tylko 1/3 felgi, zostało mi kiedyś z jakiegoś motora wiec nakleiłem tylko na jedna bo na resztę mi brakło, chyba jakieś nowe modele monsterow tak miały ale nie jestem pewny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Luty 6, 2013 kombinezon też musisz na czarny zmienić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Luty 6, 2013 Noooo, przydało by się ale już nie w tym sezonie, brak funduszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Marzec 4, 2013 Ja już skończyłem, teraz to tylko śmigać cały sezon, to będzie chyba tez już koniec tego wątku bo innych zmian raczej nie planuje (choc kto wie :D ) dziś słonce pięknie świeciło wiec zrobiłem kilka zdjęć, oczywiście już liczę dni na desmomeeting, w tym roku nie odpuszczę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 4, 2013 Prezentuje się bardzo elegancko gratulacje za wykonanie, z chęcią na żywo zobaczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 4, 2013 Świetna robota Kriss !! :clap: Do zobaczenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawklam 0 Napisano Marzec 4, 2013 Piekna Bestia, gratulacje :thumbup: :clap: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 5, 2013 pięknie się prezentuje - zacna robota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 5, 2013 Kriss! Cud-miod ten twoj monster! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Marzec 10, 2013 urywa <font color='red'>[desmo]</font> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Marzec 11, 2013 Bardzo mi się podoba! Gratulacje za smak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Marzec 11, 2013 Dzięki chopoki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 11, 2013 Konsekwentnie :thumbup: Tylko to logo Marchesini na felgach troszku przyduże ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Marzec 11, 2013 Nie wiem jaki jest oryginalny rozmiar, całkiem możliwe ze original jest mniejszy , robili mi to w grafnecie w Krakowie, podesłałem im tylko wzór z neta i przysłali mi naprawdę dobra jakość, pewnie mniejszy rozmiar nie byłby problemem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vegeta 0 Napisano Maj 14, 2015 Motocykl został wystawiony na sprzedaż. KRISS85, proszę wypowiedź się w temacie, co jest przyczyną sprzedaży? Tyle pracy w niego włożyłeś. Wygląda świetnie. Czy malowane elementy mają odpowiednią trwałość, nie widać śladów zużycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 14, 2015 motocykl w takim malowaniu chwilkę przejeździł, więc raczej porządnie jest to zrobione... jak już Ci napisałem motocykl i tak został sprzedany, więc ktoś inny się na niego połakomił nie chce się wypowiadać za KRISSA, ale to w miarę normalne, że motocykl można zmienić na nowszy, a prace przy nim nie oznaczają dożywocia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach