Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Kriss85

S4 by Kriss

Polecane posty

Gość   
Gość

Wyglada na to ze rozbierasz nowy motor z salonu .Chyba niepotrzebnie 8-)

Ten element z tylu malowany na zloty czy anoda ???

Wyglada na to ze rozbierasz nowy motor z salonu .Chyba niepotrzebnie 8-)

Ten element z tylu malowany na zloty czy anoda ???

Nowy to on był w 2001 r. a ten element z tylu już taki był oryginalnie wiec chyba anoda

Tez jestem pod wrazeniem, podziwiam dbalosc o szczegoly, rozumiem, ze przednie kolo tez bedzie czarne.. ;) :clap:

Tak to mniej więcej wygląda, pomalowałem kola, polki, nowe klamki i lusterka, dorwałem górne wydechy, lecz trochę zniszczone, oczywiście je odnowiłem, rury pomalowałem i farbę wypaliłem :twisted:, moto jeszcze nie do końca wyczyszczone bo dziś pojechało na wymianę pasków, regulaje zaworów i zakucie łańcucha :mrgreen: czekam już tylko na słonce, jakby to powiedzieć we 2 słowach "Zimo Wypier....." :evil:

post-1534-1366039122,7466_thumb.jpg

a co to za czerwony pasek na tylnej feldze?

normalny pasek odblaskowy, tylko nie kleje na cala felgę tylko 1/3 felgi, zostało mi kiedyś z jakiegoś motora wiec nakleiłem tylko na jedna bo na resztę mi brakło, chyba jakieś nowe modele monsterow tak miały ale nie jestem pewny

Noooo, przydało by się ale już nie w tym sezonie, brak funduszy

Ja już skończyłem, teraz to tylko śmigać cały sezon, to będzie chyba tez już koniec tego wątku bo innych zmian raczej nie planuje (choc kto wie :D ) dziś słonce pięknie świeciło wiec zrobiłem kilka zdjęć, oczywiście już liczę dni na desmomeeting, w tym roku nie odpuszczę :D

post-1534-1366039177,8398_thumb.jpg

post-1534-1366039178,3804_thumb.jpg

post-1534-1366039178,6766_thumb.jpg

KGr    1

Kriss! Cud-miod ten twoj monster! :)

Konsekwentnie :thumbup:

Tylko to logo Marchesini na felgach troszku przyduże ;)

Nie wiem jaki jest oryginalny rozmiar, całkiem możliwe ze original jest mniejszy , robili mi to w grafnecie w Krakowie, podesłałem im tylko wzór z neta i przysłali mi naprawdę dobra jakość, pewnie mniejszy rozmiar nie byłby problemem

Motocykl został wystawiony na sprzedaż. KRISS85, proszę wypowiedź się w temacie, co jest przyczyną sprzedaży?

Tyle pracy w niego włożyłeś. Wygląda świetnie. Czy malowane elementy mają odpowiednią trwałość, nie widać śladów zużycia.

motocykl w takim malowaniu chwilkę przejeździł, więc raczej porządnie jest to zrobione...  jak już Ci napisałem motocykl i tak został sprzedany, więc ktoś inny się na niego połakomił

nie chce się wypowiadać za KRISSA, ale to w miarę normalne, że motocykl można zmienić na nowszy, a prace przy nim nie oznaczają dożywocia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.