Bagi 0 Napisano Maj 7, 2012 Jak w temacie, szukam dolnego mocowania amortyzatora skrętu, zdjęcie poniżej: [img=]http://bka.org.pl/mocowanie.jpg[/img] Może ktoś z Was wie gdzie coś takiego można znaleźć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 7, 2012 Ja kiedyś zrobiłem dwie sztuki u frezera i polecam tak zrobić. swoich już nie mam bo jedno sprtzedałem z motocyklem a drugie luzem na forum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Maj 7, 2012 MINI-MAN, dzięki za odpowiedź. Kupiłem amorek Bitubo prawie nowy w dobrej cenie i teraz muszę coś zakombinować. Myślałem, że nie będę musiał latać po "fachowcach" ale chyba tak trzeba będzie zrobić... A powiedz z czego to mocowanie robiłeś? Alu czy nierdzewka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 7, 2012 Też robiłem do bitubo ja robiłem z nierdzewki, z alu będzie lepszy i fajniejszy ale pewnie droższy. Ja za robotę płaciłem po 40 za sztukę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach