krl 0 Napisano Maj 8, 2012 Ponieważ zamierzam nabyć w okazyjnej cenie kompletny układ wydechowy Termignoni wystawiam na sprzedaż aktualnie zamontowany na moim MTS-ie, przejechał ok. 4 tyś/km Kolektory MIVV + Końcówka Short pipes TERMIGNONI + Exup eliminator _ db-killer wszystko w stanie perfekcyjnym. Dodatkowo w gratisie piękny niebieski kolor na kolektorach, ;) cena za całość to 3,5tyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damn 0 Napisano Maj 9, 2012 Hej, ciekawy temat z tym kominem... Byłbym wstępnie zainteresowany, powiedz mi tylko jak wygląda temat z zalożeniem tego cacka - chodzi mi o to, czy nie trzeba wgrywać jakiś program i nie trzeba dokładać jakiegoś zmienionego filtra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 9, 2012 Oczywiście zmiana softu byłaby wskazana lub założenie PC. Dodaje dwie nowe fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 11, 2012 Słyszany na żywca - potwierdzam, komin robi zamieszanie na okolicy 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 14, 2012 Słyszany na żywca - potwierdzam, komin robi zamieszanie na okolicy 8-) Oferta aktualna, oczywiście negocjacje cenowe są możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 14, 2012 Zona soltysa zlozyla doniesienie do Prokuratury, ze jak zaczales tam smigac to kury przestaly sie niesc...i budza sie z wrzaskiem w nocy. Masz przechlapane przez to Termi i przyznaj sie, ze dlatego sprzedajesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 14, 2012 Zona soltysa zlozyla doniesienie do Prokuratury, ze jak zaczales tam smigac to kury przestaly sie niesc...i budza sie z wrzaskiem w nocy. Masz przechlapane przez to Termi i przyznaj sie, ze dlatego sprzedajesz :D Na trasie mojego przejazdu na stałe ustawione są dwa radiowozy, mam już taką wprawę w niesieniu pomocy Panom i Paniom z tych radiowozów że wręczam im korzyści jak maratończyk pobiera napoje na trasie. Wszystko robię w ruchu bez zatrzymywania się :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach