Archie 0 Napisano Maj 18, 2012 chyba zdecydowany ale... widział na necie oponki Michelin Pilot Classic - podobno spec dedykowane...ale....obawiam się prowadzenia na poziomie jak z seryjnych Pirelli.... na razie typuje Michelin Power Pilot 2CT co Wy na to??? PS ciekawostka Parówki mają dętki!!!:) masakra moje mają już chyba z 7 lat:) do tego rozmiar dętki na tył nieosiągalny, znalazłem w MCS Heidenau pasujące, przó podobno jest do tego wewnątrz felgi jest taka osłona gumowa też pewnie do wymiany, jakie ma wymiary???pomiar chyba po zdjeciu opon pomoże? any help? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Lipiec 22, 2013 Odswieżając temat , mam pytanko. Dostałeś , nabyłeś dętkę na tył swojej Parówki ? Jeżeli masz byłbym wdzięczny za więcej informacji na ten temat. Pozdrawiam. Janolf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Sierpień 2, 2013 Daragije Druzja, Powiedzcie mi, jak się sprawy mają. Sam do kółek jeszcze nie zaglądałem, a poprzedni właściciel - hamburgerożerca założył do mojego DżiTi opony Continental Road Attack zwei. Prawdę mówiąc nie mam o nich nalepszego zdania i powoli się rozglądam za zamiennikiem. Cóż jest teraz w modzi (Angel GT?)? No i jak wygląda sprawa dętek - jakich rozmiarów szukać i u kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Sierpień 3, 2013 Daragije Druzja, Powiedzcie mi, jak się sprawy mają. Sam do kółek jeszcze nie zaglądałem, a poprzedni właściciel - hamburgerożerca założył do mojego DżiTi opony Continental Road Attack zwei. Prawdę mówiąc nie mam o nich nalepszego zdania i powoli się rozglądam za zamiennikiem. Cóż jest teraz w modzi (Angel GT?)? No i jak wygląda sprawa dętek - jakich rozmiarów szukać i u kogo? Na przód to raczej bez problemów dostaniesz. Gorzej z tyłem. Później wrzucę Ci dokładne rozmiary , bo obecnie mam je na wierzchu , tzn poza kołami które są w anodowaniu. Gdzie szukać to nie wiem dlatego pytałem Archiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 3, 2013 My zamówilim 3 sztuki w USA, ciekawe, jak się zamówienie zrealizuje... Pozdr.J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Sierpień 3, 2013 OK czekamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Sierpień 4, 2013 OK czekamy. Janie . Zamówiłeś dla siebie czy na sprzedaż ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Sierpień 4, 2013 Janek z Ryśkiem dzisiaj endurują. Z tego co wiem, to ta próbna partia będzie na SC i GT Ryśka i moje GT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Sierpień 4, 2013 Janek z Ryśkiem dzisiaj endurują. Z tego co wiem, to ta próbna partia będzie na SC i GT Ryśka i moje GT. Poczekam . Obecnie mam dętkę ale przydała by się na zapas. Od przybytku głowa nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Sierpień 4, 2013 Jasne, jak będą OK, to się ściągnie parę sztuk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 4, 2013 Już wrócilim... się zobaczy realizację zamówienia, bo zamawialim z Parts Unlimited, ale przez amerykańskiego Włocha... już niekiedy nam podpadł, zamówilim jedno, a wysłał drugie...czyli jak to Włoch haha... Narazie zamówilim do Ryśkowego: GT 1000 SC 1000 S i GT 1000 Geniego Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Marzec 22, 2014 Witam panowie już nie będe zakładał nowego tematu .... Ponieważ tak rozglądam sie profilaktycznie za dętkami. Wiadomo lepiej mieć niż potem żałować, że sie nie ma i szukać a moto stoi bo nie można jeździć :) Z tego co czytam na zagranicznych forach to dętki i na tył i przód są dostępne w Polsce mam na myśli takie jakie zagraniczni ducaci-sci polecaja. Pirelli, Metzeler i inne. Pytanie brzmi jak sytucja wygląda z wentylem bo są różne jakieś porady ... na co zwracać uwage ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 22, 2014 Z tego co czytam na zagranicznych forach to dętki i na tył i przód są dostępne w Polsce mam na myśli takie jakie zagraniczni ducaci-sci polecaja. Pirelli, Metzeler i inne. Pozdrawiam Przyznam że dość oryginalny sposób sprawdzania co jest dostepne u nas w kraju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Marzec 22, 2014 Zagadaj do naszego forumowego oponiaza z warszawy .Ostatnio prablem od niego piloty .Mowil ze sprowadzi wszystko lacznie z detkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Marzec 22, 2014 Bo dla niego podobno nie ma rzeczy niemożliwych ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Marzec 23, 2014 Oj tak ludzie powiadaja . :razz: oponki do mojego SC pierwsza klasa,wreszcie zaczol jezdzic .Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Czerwiec 26, 2015 Mój GT dostał nowiutkie Pirelli Phantom Sportcomp. Wygląd wiadmo, a i jeździ się możliwie. Problem z tymi oponami jest tylko jeden. W naszym eks-socjalistycznym kraju jest to towar dosyć nietypowy, bo nie są to opony do CBR-ki i trzeba poczekać na transport z Niemiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Czerwiec 26, 2015 U mnie w ciągłej sprzedaży: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach