Gorzko 10 Napisano Maj 22, 2012 Rozglądam się powoli za sprawdzonymi i polecanymi fachowcami od wykonania: - podłogi, płytki, gresy itp... - instalacje sanitarne itp... - kogoś od kostki brukowej (namiary na sprawdzone punkty zakupu i montarzu), - stolarzy do wykonania mebli na zamówienie typu szafy wnekowe, kuchania.. itp.. ogólnie sprawdzone osoby od wykonastwa wnetrz i na zewnatrz.. Jak by ktoś korzystał ze sprawdzonych osób/firm, zamawiał gdzieś meble i były one takie jak chcieliście to prosze o jakieś namiary. Dzieki bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Maj 22, 2012 Nie korzystałem z usług lkrencika, ale pamiętam, że zakładał temat viewtopic.php?f=153&t=7981 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 22, 2012 Nie korzystałem z usług lkrencika, ale pamiętam, że zakładał temat viewtopic.php?f=153&t=7981 Najpierw poszło zapytanie do kolegi z klubu, ale niestety nie podejmie się tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Jeśli chodzi o kostkę brukową mogę polecić znajomego: BEL-BRUK Marcin Belka Usługi Transportowe i Brukarskie ul. Korotyńskiego 21 /31 02-123 Warszawa - woj. mazowieckie tel. kom. 501 090 005 Układał u rodziców - szybko sprawnie i fachowo, oraz w rozsądnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach