Pablo 0 Napisano Maj 30, 2012 Do sprzedania prawdziwe cudeńko, płynie właśnie z US, został kupiony dla kogoś, kto wycofał się z zakupu z powodów finansowych. Zainteresowane osoby proszę o kontakt telefoniczny 608601100. Polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 30, 2012 Pablo - wg regulaminu każde ogłoszenie w tym dziale musi zawierać cenę. Dodaj bo Ci mod wykasuje. BTW - nigdy nie zrozumiem, czemu ludzie tak często nie podają ceny w ogłoszeniu? Przecież jak się coś sprzedaje, to chyba się wie za ile? :roll: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 30, 2012 wielka szkoda że to nie multi... no na diavela bym się też może dał namówic... ;p ładny, piękny Querna, ale za pare, pare lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 30, 2012 Pablo - wg regulaminu każde ogłoszenie w tym dziale musi zawierać cenę. Dodaj bo Ci mod wykasuje. BTW - nigdy nie zrozumiem, czemu ludzie tak często nie podają ceny w ogłoszeniu? Przecież jak się coś sprzedaje, to chyba się wie za ile? :roll: :D Jak pisałem ogłoszenie, to znajomy dopiero podliczał wszystkie koszty, bo chce go sprzedać szybko bez zarobku. To nie jest mój motocykl, ja pomagam w sprzedaży. Cena 26.000 zł z opłatami i transportem do PL ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 30, 2012 Jaki przelot rocznik i takie tam..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 31, 2012 Pol roku temu juz bym jechal do ciebie z kasa w zebach... :-( Jak szukalem to kurcze nic nie bylo, a teraz co krok jakas perelka na sprzedaz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 31, 2012 Jaki przelot rocznik i takie tam..? 2009 rok, przebieg, o ile dobrze pamiętam ok. 3 tys. mil ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 31, 2012 Prawie jak z Trona ;) Piękny !!! :) Kiedyśśśśś sobie może takiego sprawię. Na razie musi mi wystarczyć na biurku figurka XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 31, 2012 Patrze na to zdjecie: i az mnei sciska w dolku ze czegos takiego nie mam :/ Jak wezmiecie ode mnie sushi-muche w rozliczeniu, to biore tego SC. A co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 31, 2012 Patrze na to zdjecie: i az mnei sciska w dolku ze czegos takiego nie mam :/ Jak wezmiecie ode mnie sushi-muche w rozliczeniu, to biore tego SC. A co. A kto stąd Ci weźmie jakieś egzotyczne wynalazki. Allledrogo już i SC brać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 31, 2012 Obawiam sie ze zeby jamiszon pojechal w swiat w tempie ekspresowym, to musialbym sprzedac go ponizej wartosci rynkowej, a tym samym wyczarowac troche gotowki wiecej. A zapewniam was, ze jakbym potrafil czarowac gotowke, to zamiast chodzic na 8 godzin do pracy to bym tylko siedzial i czarowal :D Nic to, Pablo, moze jeszcze trafi ci sie taka piekna sztuka za takie pieniadze bo ktos z niej w ostatniej chwili zrezygnuje ( kogo ja oszukuje... ) A tak serio - jezeli nie znajdzie sie na niego w najblizszym czasie nikt chetny, to powaznie rozwaze sprzedaz muchy. Kropka, koneic marzen na dzisiaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 31, 2012 po co bedziesz kupowal przciez wiadomo ze sie strasznie psuja z garazu niewyjedziesz :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 1, 2012 po co bedziesz kupowal przciez wiadomo ze sie strasznie psuja z garazu niewyjedziesz :evil: Ale kiedy ja lubie spedzac czas w garazu :) Postawie sobie TV z jakims nagraniem drogi, duzy wiatrak, poprosze kogos zeby mi grzechotal puszka ze srubami - bedzie git :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 po co bedziesz kupowal przciez wiadomo ze sie strasznie psuja z garazu niewyjedziesz :evil: Ale kiedy ja lubie spedzac czas w garazu :) Postawie sobie TV z jakims nagraniem drogi, duzy wiatrak, poprosze kogos zeby mi grzechotal puszka ze srubami - bedzie git :) Hehehehe jak mi pomalujesz moto tak jak poprzednie grzechotanie masz gratis przez pół roku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 1, 2012 Umowa stoi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
des 0 Napisano Lipiec 3, 2012 Do sprzedania prawdziwe cudeńko, płynie właśnie z US, został kupiony dla kogoś, kto wycofał się z zakupu z powodów finansowych. Zainteresowane osoby proszę o kontakt telefoniczny 608601100. Polecam ! Jakieś wieści? Dopłynęło już to cudo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 3, 2012 Kurcze, nagle sie okazuje ze polowa forum czeka na ten motor :) Wiesci sa. Pytalem ostatnio Pabla - pisal, ze moto bedzie w kraju za jakies poltora-dwa miesiace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
des 0 Napisano Lipiec 3, 2012 To dziwne, według moich informacji (po kontakcie z Pablo) powinien już być :) Nie wiem jak inni, ale dla mnie to jest wymarzony motocykl. Jedynie czego mogę się bać to jego mocy, bo jestem początkujący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 3, 2012 He he he, i plan wzial w leb :) Co prawda nie wiedzialem ze juz jest, ale wiedzialem ze na dniach ma byc. No coz, tak jak gdzies pisalem u mnie na przeszkodzie stoi jeszcze sprzedaz moto. Dlatego sie przepychac nei bede, ale jezeli ktos mi go sprzatnie sprzed nosa, to chcialbym wiedziec ze nie mam sie co juz nastawiac na zmiane moto :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 3, 2012 spokojnie, Classic jeszcze płynie, może będzie za tydzień, też nie mogę się doczekać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 3, 2012 Ja tez .Chyba go łykne 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 3, 2012 Nie chciałem bo nie chciałem, ale mimowolnie i tak się nastawiłem na zmianę muchy na tego SC :( A tu widzę, ze w przedbiegach odpadam, bo w kolejce jeszcze dwie osoby z gotówką w rękach, a moja "zamrożona" w moto... Ech, [desmo], widać nie tym razem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
des 0 Napisano Lipiec 3, 2012 @KGr spokojnie, nigdy nic nie wiadomo :) Też się na początku napalałem. Poza tym sprawdź oto moto, jest tam fajna sztuka GT, na ebay są 2 czerwone, tyle że chyba z USA. Wydaje mi się że nie jest tak źle. btw. szkoda że jej jeszcze nie ma, bo jestem akurat do soboty w polsce , tak to bym podjechał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 3, 2012 Widziałem, sęk w tym ze GT mi nie leży wizualnie. Tak samo jak monoposto - zdecydowanie bardziej podoba mi sie z wydechami po obu stronach. A juz wogole najbardziej to Ska z owiewka :) taka jak Berna. Wiesz, co sie odwlecze :) W koncu przesiade sie z japonii na duśke :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Lipiec 3, 2012 ocho, będzie aukcja !! Pablo, trzeba Ci jakiś młoteczek drewniany skombinować, co być skutecznie zaklepywał rzucane oferty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach