Pablo 0 Napisano Sierpień 20, 2012 Classic dotarł bezpiecznie do PL, stoi u mnie w garażu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlak 2 Napisano Sierpień 22, 2012 Kucze, śliczny... to jest chyba niezbity dowód na to ,że jesteśmy w szpitalu, jeszcze nie dzisiaj ale na bank jako drugie moto postawię kiedyś takiego obok street`a w garażu:) KGr - żona nawet nie zauważy zmiany z muchy, kolorystycznie trafiają w temat ;))) wyczytałem gdzieś ,że spieniężyłeś muche, kup nie przewróć a za dwa lata jak już wszystko naprawisz to z chęcią odkupię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 2, 2012 Classic nadal do sprzedania. Potencjalny nabywca nie otrzymał niestety kredytu. Jeśli jest ktoś zainteresowany, to zachęcam, bo jest w bardzo dobrym stanie, potrzebuje tylko kosmetyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skórka 0 Napisano Październik 13, 2012 wysłałem Ci z 2 tyg. temu PW - temat aktualny? jak tak, to przekręć na podany nr tel. pzdr Piter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 13, 2012 Ten SC ma nowego wlasciciela, dumnego jak pryszcz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 13, 2012 Ten SC ma nowego wlasciciela, dumnego jak pryszcz :) Długo trwał proces decyzyjny, ale wygląda na to, że SC ma już nowy dom ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 13, 2012 wygląda na to, że SC ma już nowy dom ;) Którym będzie nasz serwis? :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 13, 2012 wygląda na to, że SC ma już nowy dom ;) Którym będzie nasz serwis? :lol: :lol: :lol: Mam nadzieję, bo obcowanie z Classikiem to dzika przyjemność... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach