kudbiker 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam Wszystkich Do sprzedania jest 1198 CORSE z 2010 r przebieg 3300 km. W gronie wawa ducati dość znany. zdjęcia można obejrzeć na: http://otomoto.pl/ducati-1098-to-model- ... 30507.html Gdyby trzeba było więcej informacji jestem pod tel. jak w ogłoszeniu lub na forum. Cena do delikatnej negocjacji. Zapraszam do kupna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 piękny ale życzę powodzenia przy sprzedaży z tą ceną... bedzie trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 4, 2012 omf... ja wiem, ja wszystko rozumiem. ale jakbym mial 90 tys i chcial za to kupic sportowe ducati, kupilbym panigale z salonu a za pozostale 6 tysi je lekko doinwestowal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Czerwiec 5, 2012 sorry, ze się w...tracam, ale opis, żę "jedyny w takim malowaniu" też już nieaktualny. Chłopaki z Garwolina podobno mają 848 Corse na sprzedaż ;) Powodzenia w sprzedaży, motocykl zapewne jak nowy, to i są wymagania co do ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 Ale o co chodzi, to nie jest dział" doradź mi cenę stukata" :lol: :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kudbiker 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 Cenę ustalił właściciel i pewnie jest już gdzieś w połowie Azji a oczywiście pole do małej negocjacji jest. Sprzęcik jest wyjątkowy, zadbany i "trochę" miedziaków jest włożone w dodatki, jak widać na zdjęciach. sorry, ze się w...tracam, ale opis, żę "jedyny w takim malowaniu" też już nieaktualny. Chłopaki z Garwolina podobno mają 848 Corse na sprzedaż ;). Wiem :D, lecz chodzi tu o 1198s w takim malowaniu, a z tego co się rozeznałem nie ma w PL drugiej takiej - chyba że ktoś przyciągnął. Myślę że znajdzie się ktoś, kto uzna wyższość 1198 nad Panigale a ten egzemplarz jest dopieszczony. Ponadto wystawiany jest na zagranicznych portalach wiec jestem dobrej myśli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 7, 2012 Oj nie jedyny, nie jedyny... "BO Corse" jest jeszcze, ale jeździ w Niemiaszkowie hihihiihi... Cena oczywiście z kosmosu, ale każdy ceni swego sprzęta jak najwyżej ( więc akurat się nie dziwię), chyba że się jest typowym handlarzem :mrgreen: :lol: ... Luz i Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Ważne żeby lagi na ramie nie były odbite ;) A tak z ciekawości, czy czasem panigalle w tych cenach nie występuje http://otomoto.pl/ducati-1199-panigale- ... 23228.html ? Bom zgłupiał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Zdecydowanie moment pojawienia się nowego modelu nie jest odpowiedni do sprzedaży 1198 CORSE za taką kwotę - należy z tym poczekać lub zwyczajnie przyjąć fakt iż realna wartość na chwilę obecną jest znacznie niższa – mimo iż sztuka jest doinwestowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Czerwiec 7, 2012 Ważne żeby lagi na ramie nie były odbite ;) A tak z ciekawości, czy czasem panigalle w tych cenach nie występuje http://otomoto.pl/ducati-1199-panigale- ... 23228.html ? Bom zgłupiał ;) No masz! I to jeszcze jaka rzadkość... z silnikiem 849ccm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 A nie zwróciłem uwagi ;) Jest to możliwa cena za eSe ? bo teraz patrzę, to się w okolicach sety umiejscawiają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach