Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
kudbiker

1198 CORSE 2010 r na sprzedaż

Polecane posty

Witam Wszystkich

Do sprzedania jest 1198 CORSE z 2010 r

przebieg 3300 km.

W gronie wawa ducati dość znany.

zdjęcia można obejrzeć na:

http://otomoto.pl/ducati-1098-to-model- ... 30507.html

Gdyby trzeba było więcej informacji jestem pod tel. jak w ogłoszeniu lub na forum.

Cena do delikatnej negocjacji.

Zapraszam do kupna.

piękny ale życzę powodzenia przy sprzedaży z tą ceną... bedzie trudno

KGr    1

omf... ja wiem, ja wszystko rozumiem. ale jakbym mial 90 tys i chcial za to kupic sportowe ducati, kupilbym panigale z salonu a za pozostale 6 tysi je lekko doinwestowal...

sorry, ze się w...tracam, ale opis, żę "jedyny w takim malowaniu" też już nieaktualny. Chłopaki z Garwolina podobno mają 848 Corse na sprzedaż ;)

Powodzenia w sprzedaży, motocykl zapewne jak nowy, to i są wymagania co do ceny.

Cenę ustalił właściciel i pewnie jest już gdzieś w połowie Azji a oczywiście pole do małej negocjacji jest.

Sprzęcik jest wyjątkowy, zadbany i "trochę" miedziaków jest włożone w dodatki, jak widać na zdjęciach.

sorry, ze się w...tracam, ale opis, żę "jedyny w takim malowaniu" też już nieaktualny. Chłopaki z Garwolina podobno mają 848 Corse na sprzedaż ;).

Wiem :D, lecz chodzi tu o 1198s w takim malowaniu, a z tego co się rozeznałem nie ma w PL drugiej takiej - chyba że ktoś przyciągnął.

Myślę że znajdzie się ktoś, kto uzna wyższość 1198 nad Panigale a ten egzemplarz jest dopieszczony.

Ponadto wystawiany jest na zagranicznych portalach wiec jestem dobrej myśli :)

Oj nie jedyny, nie jedyny...

"BO Corse" jest jeszcze, ale jeździ w Niemiaszkowie hihihiihi...

Cena oczywiście z kosmosu, ale każdy ceni swego sprzęta jak najwyżej ( więc akurat się nie dziwię), chyba że się jest typowym handlarzem :mrgreen: :lol: ...

Luz i Pozdr. J-999

krl    0

Zdecydowanie moment pojawienia się nowego modelu nie jest odpowiedni do sprzedaży 1198 CORSE za taką kwotę - należy z tym poczekać lub zwyczajnie przyjąć fakt iż realna wartość na chwilę obecną jest znacznie niższa – mimo iż sztuka jest doinwestowana.

A nie zwróciłem uwagi ;) Jest to możliwa cena za eSe ? bo teraz patrzę, to się w okolicach sety umiejscawiają.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.