oskar 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 Czy ktoś z forumowiczów ma doświadczenie z chińskimi owiewkami? Z czego wynikają tak duże różnice cenowe pomiędzy poszczególnymi modelami? http://www.nicecycle.com/Ducati-1098-an ... -p/717.htm http://www.neverland-motor.com/ducati-1 ... idung.html http://twowheelwarehouse.com.au/product ... 71-46.html pzdr Oskar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 Witaj oskar W jarocinie rozmawiałem z mazurem, on zakładał do swojego sbk chińczyki, powinien wiedzieć to i owo memberlist.php?mode=viewprofile&u=786 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Czerwiec 5, 2012 zakładałem kiedyś do yamahy r6 - są słabo spasowane, trzeba zatrzaski na siłę wpinać , materiał jest znacznie cieńszy , ale tez bardziej elastyczny... generalnie warte różnicy w cenie , ale prywatnie bym tego chyba nie założył... motocykl z pewnej odległości ładnie wygląda , ale jak się ktoś zacznie przyglądać z bliska to będzie widać różnicę w spasowaniu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 zakładałem kiedyś do yamahy r6 - są słabo spasowane, trzeba zatrzaski na siłę wpinać , materiał jest znacznie cieńszy , ale tez bardziej elastyczny... generalnie warte różnicy w cenie , ale prywatnie bym tego chyba nie założył... motocykl z pewnej odległości ładnie wygląda , ale jak się ktoś zacznie przyglądać z bliska to będzie widać różnicę w spasowaniu ... raczej odwrotnie, to oryginalne są bardziej elastyczne, bardziej można je wyginać i nic im się nie stanie, te podróbki to takie twarde są przez co tez ciężko wchodzą, nawet gdybym motor chciał sprzedać to bym ich nie kupił, takie tylko moje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 sam stoję teraz przed wyborem, uzywki lakierowane czy komplet ABSowych chinek po rozmowie z adamem dowiedziałem sie jednego zależy odkogo sie kupi bodajże do gixxow dwóch gości kupowało od dwóch różnych sprzedawców jedne spoasowane i nie do odróznienia od oryginałów - czas montazu 15 minut drugie po dwóch dniach prób spasowania - nie dały sie ładnie spasowac jezeli bede kupował chinki to albo tricolore albo te Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 sam stoję teraz przed wyborem, uzywki lakierowane czy komplet ABSowych chinekpo rozmowie z adamem dowiedziałem sie jednego zależy odkogo sie kupi bodajże do gixxow dwóch gości kupowało od dwóch różnych sprzedawców jedne spoasowane i nie do odróznienia od oryginałów - czas montazu 15 minut drugie po dwóch dniach prób spasowania - nie dały sie ładnie spasowac jezeli bede kupował chinki to albo tricolore albo te Jak możesz, to podaj info na te lepsiejsze chińskie owiewki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 patrząc po opiniach tego sprzedawcy wnioskuję że ma dobre... ale tego nigdy nie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 sam stoję teraz przed wyborem, uzywki lakierowane czy komplet ABSowych chinekpo rozmowie z adamem dowiedziałem sie jednego zależy odkogo sie kupi bodajże do gixxow dwóch gości kupowało od dwóch różnych sprzedawców jedne spoasowane i nie do odróznienia od oryginałów - czas montazu 15 minut drugie po dwóch dniach prób spasowania - nie dały sie ładnie spasowac Faktycznie dwóch znajomych kupiło kiedyś chinole, jeden pasował je parę dni do Kawy, ale zrobił idealne szczelinki itp. Drugi do Bladego montował naprawdę krótko, pasowały PRAWIE jak oryginały. Wiec faktycznie ważne z jakiej manufaktury się kupuje. Gdybym miał taki dylemat jak Łuki czyli: poklejony oryginał vs racingowe goowno typu Ricambi vs ABSowa chińszczyzna, wybrał bym te ostatnie. Chyba, że trafił bym używane, nie spawane/szpachlowane oryginały, wtedy bym się nie zastanawiał. Inna sprawa, ze ja się lubię bawić z detalami, a Łukasz nie przywiązuje do tego takiej wagi, bo i tak gdzieś za chwile <font color='red'>[desmo]</font> w patyki, wiec nie wiem czy jest sens... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 troche mi sie pomyliły motorki ale sens zachowany :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach