Mario 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 No cóż, i mnie dopadło... :evil: Muszę zmienić model na 6 tygodni. Ale marki - NIGDY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 No proszę... najważniejsze, że L-twin :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Co się stało? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepik 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 genialne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grants 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 To sie nazaywa milosc do marki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andrzej1975 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Szczęście że tylko potrzebna taka mała ale fajna jest trza przyznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Temat po kozaku :D O to i mój pluszak na długie miesiące. Czerwonych nie mieli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Ha ha ha.. teraz tak pomyślałem, że na Suzuki się stało to niebieski dali :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Tez w takiej smigałem jak A po operacji kolana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mario 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Temat po kozaku :DO to i mój pluszak na długie miesiące. Czerwonych nie mieli :( No to współczuję. Czyli projekt potwora lietko przystopowany? MIESIĄCE??!! Gdzie się tak urządziłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mario 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Co się stało? :roll: Zderzyłem się z wózkiem widłowym w Selgrosie...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Powoli ruszam szkitą, a że jestem na zwolnieniu to czasu więcej, liczę, że uda się ukryć przed bosem fakt, że mogę się poruszać jako tako i mnie nie ściągnie do roboty, czyli będę miał czas na projekt :twisted: A głupota ludzka i plac zabaw za mały się okazał. Schodziłem z wolnej gumy, a kumpel hmm... jak powiedział zaskoczyłem go faktem, że się pojawiłem przed nim i zahamować mu się nie udało. Trafił we mnie, wysypałem się i jakoś tak przygrzmocił mi w nogę i jakoś dziwnie na nią spadłem, że trykneły więzadła krzyżowe. W sumie ułamek sekundy to trwało i nikt nie wie do końca jak to się stało dokładnie. Ale leciało się pierwszorzędnie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Czerwiec 28, 2012 Ale leciało się pierwszorzędnie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Czerwiec 28, 2012 Ale leciało się pierwszorzędnie :mrgreen: :lol: :lol: :lol: trochę szybciej, ale riposta zaje***ista :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach