Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Ciechu

Podstawkę centralną do Multistrady 1000DS

Polecane posty

i ja ! i ja !

i pewnie milion innych uzytkownikow starszych MTS'ow :>

tak informacyjnie dodam, ze towar deficytowy i przed Toba poszukiwania na miare swietego graala ale powodzenia :)

pozdr

Adam

Dzięki. Dobry trop. Cena faktycznie mało zachęcająca ale może będzie to poszlaka.

W zestawie oprócz podstawki centralnej dodatkowo występuje rączka do pomocy w podnoszeniu motocykla na centralną podstawkę.

Trzeba poszukać z akcesoryjnych firm produkujących takie gadżety, ale nie myślę że będzie taniej jak 600PLN za samą podstawkę centralną.

A z kolei z motocykla po wypadku podstawka może być uszkodzona.

Ta rączka to świetny patent. Bardzo wygodne, jednak nawet z nią targnięcie multi na tą centralkę wymaga niezłego spięcia. Bez niej byłaby to zapewne gehenna. Liczę że z czasem się coś trafi. Brakuje mi tej podstawki głównie przy drobnych czynnościach serwisowych. Równie dobrze urządzałby mnie serwisowy stojak pod monowahacz :)

krl    0
Ta rączka to świetny patent. Bardzo wygodne, jednak nawet z nią targnięcie multi na tą centralkę wymaga niezłego spięcia. Bez niej byłaby to zapewne gehenna. Liczę że z czasem się coś trafi. Brakuje mi tej podstawki głównie przy drobnych czynnościach serwisowych. Równie dobrze urządzałby mnie serwisowy stojak pod monowahacz :)

Osobiście nie mam podstawki centralnej za to posiadam stojak pod wahacz i uważam go za niezbędny do czynnosci obsługowych.

Witam, jest gość który zrobi każda centralną stopkę. Jedyny problem do stara na wzór lub dokładne rysunki z wymiarami. Jeśli któryś z kolegów ma jedno lub drugie to z przyjemnością sam zamówił bym jedną dla siebie też.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.