Ciechu 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Chętnie nabędę podstawkę centralną do Multistrady 1000. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 i ja ! i ja ! i pewnie milion innych uzytkownikow starszych MTS'ow :> tak informacyjnie dodam, ze towar deficytowy i przed Toba poszukiwania na miare swietego graala ale powodzenia :) pozdr Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciechu 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 Już zdążyłem się zorientować że nie jest łatwo o taki gadżet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Nowe trochę kosztuje http://czesci.motomaniax.pl/szukaj.php?id=96730903B+ może po numerze części coś uda się znaleźć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciechu 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Dzięki. Dobry trop. Cena faktycznie mało zachęcająca ale może będzie to poszlaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 W zestawie oprócz podstawki centralnej dodatkowo występuje rączka do pomocy w podnoszeniu motocykla na centralną podstawkę. Trzeba poszukać z akcesoryjnych firm produkujących takie gadżety, ale nie myślę że będzie taniej jak 600PLN za samą podstawkę centralną. A z kolei z motocykla po wypadku podstawka może być uszkodzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciechu 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Ta rączka to świetny patent. Bardzo wygodne, jednak nawet z nią targnięcie multi na tą centralkę wymaga niezłego spięcia. Bez niej byłaby to zapewne gehenna. Liczę że z czasem się coś trafi. Brakuje mi tej podstawki głównie przy drobnych czynnościach serwisowych. Równie dobrze urządzałby mnie serwisowy stojak pod monowahacz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Ta rączka to świetny patent. Bardzo wygodne, jednak nawet z nią targnięcie multi na tą centralkę wymaga niezłego spięcia. Bez niej byłaby to zapewne gehenna. Liczę że z czasem się coś trafi. Brakuje mi tej podstawki głównie przy drobnych czynnościach serwisowych. Równie dobrze urządzałby mnie serwisowy stojak pod monowahacz :) Osobiście nie mam podstawki centralnej za to posiadam stojak pod wahacz i uważam go za niezbędny do czynnosci obsługowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Micius 0 Napisano Lipiec 2, 2012 Witam, jest gość który zrobi każda centralną stopkę. Jedyny problem do stara na wzór lub dokładne rysunki z wymiarami. Jeśli któryś z kolegów ma jedno lub drugie to z przyjemnością sam zamówił bym jedną dla siebie też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach