DzikiBobr 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Żółw Ducati by Dainese - póki co w bardzo dobrej cenie: http://www.ebay.de/itm/Ruckenprotektor- ... 500wt_1288 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 thx, wlasnie sie o to bije bo musze na lato cos poubierac bo mnie ta pogoda wykonczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 19, 2012 Fajny taki żółwik. Ciekawe za ile pójdzie, albo inaczej, za ile się opłaca go wziąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 troche w temacie a troche nie: - poszukuje szelek do zolwia alpinestars... nei dali mi do niego szelek... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 thx, wlasnie sie o to bije bo musze na lato cos poubierac bo mnie ta pogoda wykonczy... Nie jest lekko. Zdążyłem się już kilka razy zagotować jeżdżąc po mieście w skórze. Na szczęście na czeskim allegro udało mi się tanio kupić coś takiego: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 28, 2012 Byłem bardzo sceptyczny, gdy licytowałem... zwłaszcza, gdy zadzwoniłem aby zapytać się o koszty np. w dhl :) Okazało się, że można bez problemu wysyłać pocztą niemiecką, a w polsce idzie już dhl`em - koszt 17 euro. Po 5 dniach żółw jest mój:) Stan bardzo dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 29, 2012 mi identyczny żółw pod koniec maja uratował kręgosłup - gorąco polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach