Alcapone 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Witajcie! Sprzedam/kupie na spolke wklad lampy do ducati monstera z ringiem Angel Eye, ktory po zamontowaniu wyglada nastepujaco Wiecej info na temat jest tu: viewtopic.php?f=121&t=8255 W komplecie sa 2 sztuki, kupie na spolke/sprzedam za polowe ceny kompletu ~110zl + przesylka To to: http://allegro.pl/lampy-vw-golf-1-i-ang ... 37168.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 20, 2012 Strasznie mi się to podoba 8-) Ale z drugiej strony jak sięgam pamięcią nie przypominam sobie kiedy zostawiłem motocykl na postojówkach, nawet przez przypadek :lol: Więc mimo niskiej ceny troszku stówka w błotko? :roll: P.S. o braku posiadania przeze mnie monstera nie wspomnę :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Mozna zamontowac wylacznik i w dzien latac tylko na postojowkach ;> to moj plan :P jeszcze diody do srodka i bedzie totalny odjazd :D Staram sie narazie jeszcze wstrzymac i znalesc kogos na spolke... ale nawet jak nikogo nie znajde mnie to nie powstrzyma, 200 banki to nie tak duzo, chcac isc na miasto i poimprezowac wydam nawet i wiecej a zostanie mi z tego tylko cieply mocz i zdrowe nerki :P Wiec wole lampe do dusi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 21, 2012 Qrcze gdybym sie nie nosił, że sprzrdaza monstera... Biały led do środka i jest pięknie, a postojowka mi świecie razem z h4... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 21, 2012 Gdybym mial monstera... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Lipiec 25, 2012 Kupiłem to to i myślę że jutro przyjdzie także będę miał jeden na zbyciu:) Oraz pojedyncze (bo były takie do kupienia) od golfa 2 nie pasują... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Lipiec 25, 2012 biore Nie kupiles chyba zadnych przyciemnianych czy udziwnianych z np: krzyzem w srodku...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Lipiec 25, 2012 kupiłbym jakby dodawali czosnek gratis;) Kupiłem dokładnie te z aukcji w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach