davidson 1 Napisano Czerwiec 19, 2012 Nie uważacie, że niezły ten ST4S? Ładny stan, oryginalny ... i z ABS-em :) http://otomoto.pl/ducati-st4-st4s-M3240992.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Szkoda tylko że brak kontaktu telefonicznego - wcześniejsze doświadczenia podpowiadają mi że to ściema i próba wyłudzenia kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Czerwiec 19, 2012 Pisałem i nici z odp.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Czerwiec 19, 2012 sorry już jest odp. :lol: :lol: :lol: "Mam nadzieję, że zrozumiecie moją polskiego, ponieważ nie jest zbyt dobre, ponieważ mam pracować tylko na 1 rok w Polsce. Jestem z Hiszpanii, Madrycie i to był mój rower żona.Zmarła 4 miesiące temu w wypadku samochodowym i teraz mam do sprzedania swój motocykl, ponieważ mam pewne problemy finansowe rodziny i jest zły Wspomnienia dla moich 3 dzieci.Motocykl jest w idealnym stanie, bez żadnych problemów i wad, a usługa została wykonana w czasie, ponieważ ten motocykl był moja miłość żony.Motocykl jest ze mną w Hiszpanii w złożeniu przedsiębiorstwa żeglugowego, ponieważ jeśli jesteś zainteresowany kupić motorcyle dołożymy transakcji w sposób bezpieczny dla pieniędzy i dla mojego motocykla.Jeśli nadal zainteresowany odpowiedz mi z powrotem i wyjaśnię Ci więcej jak możemy dokonać transakcji. Więcej informacji można skontaktować się z firmą transportową z mam kontrakt do dostarczenia motocykla." Jak zawsze naciągacze liczą na idiotów :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Czerwiec 19, 2012 :lol: ... dobre! szczególnie ten numer ze zmarłą żoną :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Czerwiec 19, 2012 To gamonie i liczą na idiotów,dają atrakcyjną cene i poluja..szkoda,że taakie ładne moto nie do sprzedania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 20, 2012 Na identycznej zasadzie dzialala jakas rumunska mafia w niemczech. To samo auto (zazwyczaj czarne, dopasione, z wielkimi felgami) pojawialo sie w ogloszeniach na raz z cenami o kilka tys euro od siebie, ale zawsze duzo duzo za niskiej. O dziwo mafia miala "klientow"... nawet kiedys widzialem program w ichniejszej tv gdzie ostrzegali przed takimi "bezpiecznymi okazjami". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Odpuśćcie go sobie. Jak szukałem swojego to samo ogłoszenie się pojawiło jakoś w majówkę. Wówczas wpisane były Katowice, jako miejsce postoju i był trochę tańszy (EUR 3000). Postanowiłem, że nie odpuszczę i pociągnę korespondencję. Wymieniłem łącznie chyba z 8 maili, w każdym prosząc o nr telefonu - nie udało mi się go uzyskać. Nie udało mi się również uzyskać adresu postoju - zaproponowałem, że mój znajomy z Hiszpanii podjedzie i obejrzy motocykl. Niestety okazało się to niemożliwe, ponieważ motocykl stał już w kontenerze w "firmie transportowej" i czekał już tylko na mój adres do wysyłki. Podobnie jak adresu jegomościa - nie udało się wyciągnąć nazwy i adresu firmy transportowej. Bezpieczeństwo transakcji zapewniała wspomniana firma transportowa. Polegało ono na tym, że pieniądze na motocykl należało przelać na jej konto, a nie sprzedającego :D Następnie, jeśli cokolwiek w motocyklu się nie spodobało po jego odbiorze - wystarczyło to powiedzieć kurierowi, a ten miał oddać kasę i zabrać motocykl z powrotem do Hiszpani :) Korespondencja urwała się kiedy poprosiłem właśnie o adres i nazwę firmy transportowej, gdzie stoi kontener. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Nic tylko kupować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach