Alcapone 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Witajcie! Jak w temacie, nie moge sie zdecydowac... zdj bez: #1 #2 #3 #4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 5, 2012 Ja brałem STĄD Zajrzyj, może akurat coś Ci się spodoba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 5, 2012 Paski sa troche nudne. Na WDW widzialem cosik takiego, zajebiscie wygladalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Lipiec 5, 2012 @bialy Nie pochwlisz sie? :p @ siwy fajne ale jednak jak dla mnie za duzo a i az tak bardzo mi sie nie chce bawic xD potrzebuje czegos prostego i taniego co zaspokoki moja zachcianke... dodam ze blizej mi jest do nr 3 i 1 niz do reszty... Paski z obrazkow sa z wloch i ogolnie bardzo fajny sklep z naklejkami do ducatow maja... jak wroce do domu to wkleje linka...# Edit: linek http://www.ebay.pl/sch/vulturbikestb1/m ... 513&_pgn=2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 6, 2012 @bialy Nie pochwlisz sie? :p Patrz moja stopka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Lipiec 8, 2012 OK ok! Zmniejszylem wybor do 3 wariantow... Osobiscie tenduje bardziej do czerwonych, srebrny raczej odpada... wiec defacto zostaje wybor 1 albo 2... Nie moge sie zdecydowac, juz chcialem kupic obydwa ale w sumie 2 stowy za same paski to lekka przesada... zwlaszcza ze nr 2 kosztuje dwa razy tyle co 1.. 1: 2: 3: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Lipiec 8, 2012 1. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Lipiec 8, 2012 1.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 9, 2012 ...1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Ok, w moim otoczeniu tez wszyscy sa ja 1ka... ;) Wiec jako dobry Krol i wladca slucham sie swoich poddanych :lol: 8-) Zamawiam nr 1 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Lipiec 31, 2012 Kupiłeś te paski z tego włoskiego ebaya? Jak się sprawują, polecasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 31, 2012 Oka, ja jakieś 2 tygodnei temu ullepiałem paski z allegro do muchy - wiec tez co nieco powiem. Generalnie - im prostsze i im bardziej z aplikatorem, tym lepiej :) Ja wybrałem sobie wzór "dynamiczny", do tego napis-logo. Wykonanie całości nie pozostawiało wiele do życzenia, a były to jedne z najtańszych pasków tego typu. Natomiast do naklejania trzeba mniec troche wprawy. Bez aplikatora ciężko jest utrzymac idealną krzywizne koła, a raz przyklejony fragment naklejki to amen w pacieżu - nie pomalujesz. Znaczy nie odkleisz i nie poprawisz. W efekcie pasek troche "faluje". Nie jest to rażące, ale zmysł dążenia do perfekcji czuł się niepocieszony. Druga sprawa to odstępy. Na każde koło przypadało mi 6 elementów do naklejenia - 3 fragmenty paska i 3 napisy. Odległości między nimi można próbować policzyć, ale i tak na koniec robi się to troche na oko i da się zauważyć że odstępy nie są specjalnie równe. Generalnie - wygląda to fajnie, ale trzeba troche wprawy. I dobrze ze w komplecie są elementy zapasowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 31, 2012 Hm, a co na 6 wpisujemy w okrąg? Jego pro.............. :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 31, 2012 A co te paski robią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 31, 2012 Miałem nadzieję, że może coś więcej. Jeżeli tylko to, to mnie nie przekonują. Ale szanuję gusta innych żeby nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Lipiec 31, 2012 A co te paski robią? dają kilka dodatkowych koni mocy w głowie, tak samo jak kolor czerwony. To chyba oczywiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Lipiec 31, 2012 A co te paski robią? Wygladaja, czasem nawet zajebiscie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 31, 2012 A co te paski robią? Wyglądają. :D Podobnie, jak manetki "Ryżomy", klamki z Chin, końcówki kierownicy "Barak cuda", carbonowe elementy w motocyklu cywilnym, akcesoryjne osłony odkrywające suche sprzęgło, dociski "Performance" albo kolorowe przewody hamulcowe czy złoty łańcuch. Ale szanuję gusta innych żeby nie było. I ja również. Każdemu wolno obwieszać swojego Dukata, jak chce. Może nawet w folię a'la carbon ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Lipiec 31, 2012 tak sie prezentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Stickeromaniacy :D :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 1, 2012 Mi się podoba to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach