Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Alcapone

Paski na felgi - co wybrac? (Gusta i gusciki)

Polecane posty

Gość   
Gość

Paski sa troche nudne. Na WDW widzialem cosik takiego, zajebiscie wygladalo.

post-772-1366038270,6152_thumb.jpg

post-772-1366038270,7881_thumb.jpg

@bialy

Nie pochwlisz sie? :p

@ siwy

fajne ale jednak jak dla mnie za duzo a i az tak bardzo mi sie nie chce bawic xD potrzebuje czegos prostego i taniego co zaspokoki moja zachcianke...

dodam ze blizej mi jest do nr 3 i 1 niz do reszty...

Paski z obrazkow sa z wloch i ogolnie bardzo fajny sklep z naklejkami do ducatow maja... jak wroce do domu to wkleje linka...#

Edit: linek

http://www.ebay.pl/sch/vulturbikestb1/m ... 513&_pgn=2

OK ok!

Zmniejszylem wybor do 3 wariantow... Osobiscie tenduje bardziej do czerwonych, srebrny raczej odpada... wiec defacto zostaje wybor 1 albo 2... Nie moge sie zdecydowac, juz chcialem kupic obydwa ale w sumie 2 stowy za same paski to lekka przesada... zwlaszcza ze nr 2 kosztuje dwa razy tyle co 1..

1:

81987910.jpg

2:

14109604.jpg

3:

57624161.jpg

Ok, w moim otoczeniu tez wszyscy sa ja 1ka... ;)

Wiec jako dobry Krol i wladca slucham sie swoich poddanych :lol: 8-)

Zamawiam nr 1 8-)

KGr    1

Oka, ja jakieś 2 tygodnei temu ullepiałem paski z allegro do muchy - wiec tez co nieco powiem.

Generalnie - im prostsze i im bardziej z aplikatorem, tym lepiej :)

Ja wybrałem sobie wzór "dynamiczny", do tego napis-logo. Wykonanie całości nie pozostawiało wiele do życzenia, a były to jedne z najtańszych pasków tego typu. Natomiast do naklejania trzeba mniec troche wprawy. Bez aplikatora ciężko jest utrzymac idealną krzywizne koła, a raz przyklejony fragment naklejki to amen w pacieżu - nie pomalujesz. Znaczy nie odkleisz i nie poprawisz. W efekcie pasek troche "faluje". Nie jest to rażące, ale zmysł dążenia do perfekcji czuł się niepocieszony. Druga sprawa to odstępy. Na każde koło przypadało mi 6 elementów do naklejenia - 3 fragmenty paska i 3 napisy. Odległości między nimi można próbować policzyć, ale i tak na koniec robi się to troche na oko i da się zauważyć że odstępy nie są specjalnie równe.

Generalnie - wygląda to fajnie, ale trzeba troche wprawy. I dobrze ze w komplecie są elementy zapasowe :)

20120724_191659.jpg

Miałem nadzieję, że może coś więcej.

Jeżeli tylko to, to mnie nie przekonują.

Ale szanuję gusta innych żeby nie było.

A co te paski robią?

dają kilka dodatkowych koni mocy w głowie, tak samo jak kolor czerwony. To chyba oczywiste

A co te paski robią?

Wyglądają. :D

Podobnie, jak manetki "Ryżomy", klamki z Chin, końcówki kierownicy "Barak cuda", carbonowe elementy w motocyklu cywilnym, akcesoryjne osłony odkrywające suche sprzęgło, dociski "Performance" albo kolorowe przewody hamulcowe czy złoty łańcuch.

Ale szanuję gusta innych żeby nie było.

I ja również. Każdemu wolno obwieszać swojego Dukata, jak chce. Może nawet w folię a'la carbon ;) :lol:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.