krl 0 Napisano Lipiec 16, 2012 Właśnie trwają testy na Mugello - testy o tyle ważne że podczas nich Valentino Rossi ma podjąć decyzję czy nowe części i zmiany jakie wprowadzono w motocyklu idą w odpowiednim kierunku i dają nadzieje na poprawę sytuacji Ducati. Jeżeli tak Vale pozostanie w Ducati jeżeli nie zobaczymy go w zespole....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Lipiec 16, 2012 ... Yamahy razem z Lorenzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Lipiec 16, 2012 http://motorcyclespecs.co.za/model/Clas ... i_1000.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 16, 2012 heyden 4 tylko 0,3 straty do lorenzo. Rossi 1,13 kicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 16, 2012 Łba sobie uciąć nie dam ale zdawało mi się że w pierwszej sesji , do godz. 13.00 VR też miał przejechane 23 kółka . Czyżby po południu nie jeżdził ? Wie ktoś coś więcej ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Lipiec 16, 2012 Z tego co piszą to VR miał dzwona z winy ECU :roll: Pewno informatyk za wcześnie wcisna enter na wyjściu z zakrętu.....eh ta elektronika... ale spokojnie bo ducati bedzie sie testowało jeszcze całe 3 dni. Oby co dobrego z tego wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Lipiec 17, 2012 Z tego co piszą to VR miał dzwona z winy ECU :roll: Pewno informatyk za wcześnie wcisna enter na wyjściu z zakrętu.....eh ta elektronika... ale spokojnie bo ducati bedzie sie testowało jeszcze całe 3 dni. Oby co dobrego z tego wyszło Na tą chwile testy są przerwane, ponieważ wszyscy czekają na nowe sprawne ECU - swoją drogą jakie to Włoskie ;) – widać problemy z dostawami części na czas ma nawet Valentino Rossi :lol: , przekonuje mnie to do Ducati jeszcze bardziej, oznacza to, że ja jestem traktowany dokładnie tak samo jak Mistrz Świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach