Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

Testy Mugello

Polecane posty

krl    0

Właśnie trwają testy na Mugello - testy o tyle ważne że podczas nich Valentino Rossi ma podjąć decyzję czy nowe części i zmiany jakie wprowadzono w motocyklu idą w odpowiednim kierunku i dają nadzieje na poprawę sytuacji Ducati.

Jeżeli tak Vale pozostanie w Ducati jeżeli nie zobaczymy go w zespole.......

Łba sobie uciąć nie dam ale zdawało mi się że w pierwszej sesji , do godz. 13.00 VR też miał przejechane 23 kółka . Czyżby po południu nie jeżdził ?

Wie ktoś coś więcej ??

Z tego co piszą to VR miał dzwona z winy ECU :roll:

Pewno informatyk za wcześnie wcisna enter na wyjściu z zakrętu.....eh ta elektronika...

ale spokojnie bo ducati bedzie sie testowało jeszcze całe 3 dni. Oby co dobrego z tego wyszło

krl    0
Z tego co piszą to VR miał dzwona z winy ECU :roll:

Pewno informatyk za wcześnie wcisna enter na wyjściu z zakrętu.....eh ta elektronika...

ale spokojnie bo ducati bedzie sie testowało jeszcze całe 3 dni. Oby co dobrego z tego wyszło

Na tą chwile testy są przerwane, ponieważ wszyscy czekają na nowe sprawne ECU - swoją drogą jakie to Włoskie ;) – widać problemy z dostawami części na czas ma nawet Valentino Rossi :lol: , przekonuje mnie to do Ducati jeszcze bardziej, oznacza to, że ja jestem traktowany dokładnie tak samo jak Mistrz Świata.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.