Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
killroy

996

Polecane posty

Dobry tekst:

"Motocykl nie miał wypadku"

"Do malowania owiewki boczne, lusterka i czasza"

"Dla naprawdę zaintersowanych posiadam zdjęcia uszkodzeń"

Trochę dziwne tłumaczenie - albo się czepiam.

A oto tekst miesiąca:

"Dodatkowo mogę odsprzedać nowe i używane części napędowe i zawieszenie"

Jakiś czas temu rozmawiałem z właścicielem. Uszkodzenia, o których mowa miały powstać na skutek nieudolnej kradzieży z posesji. Podobno jakieś drobne cwaniaczki chcieli uprowadzić motor. Zostali zatrzymani dwie ulice dalej, ale motor przewrócili kilka razy. Chcieliśmy z Balzackiem nawet podjechać i go zobaczyć, ale motor ma jak na nasz gust zbyt daleko posunięte zmiany w elektryce (wszystko jest na diodach i bliżej nieokreśloną historię torową). Jednak trzeba by go zobaczyć na żywo. Właściciel wydawał się być bardzo rozsądny.

Pozdrawiam,

Langusta

Za tą cenę to myślę, że i tak warto wziąć! Nawet, jakby był w kiepskim stanie, to wydając nawet 8 kołków w remont i doprowadzenie do oryginału masz w zamian piękny motocykl z pewną historią, bo napisaną własnoręcznie. :)

... to tak trochę jak zrobiłem ja. Nikt nie kupiłby mojego SS w takim stanie jak był. (a był w naprawdę złym) Włożyłem w niego drugie tyle i mam praktycznie nowy motocykl. :D I pewny, bo sam wiem co w nim wymieniłem...

To tyle mojego zdania ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.