Kriss85 0 Napisano Lipiec 17, 2012 Teraz może się trochę narażę szefostwu ale bardzo mnie ciekawi skąd ta pewność ze jest to jedyny egzemplarz w pl ? nie chce tu obnizac wyjątkowości motocykla, pytam z czystej ciekawości? ;) http://otomoto.pl/ducati-998-biposto-M3284680.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 17, 2012 Przeciez nie moge zdradzac skad wiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Lipiec 17, 2012 Przeciez nie moge zdradzac skad wiem ;) hmmm, dlaczego?? przecież dobrze mieć jakiś argument który to potwierdzi ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 17, 2012 Argumenty potwierdzajace to, co napisalem w ogloszeniu zachowam dla faktycznie zainteresowanych kupnem drogi Krzysztofie a jesli widziales drugie takie samo 998 w PL to po prostu napisz. To wszystko, pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Lipiec 17, 2012 :lol: asertywność godna pozazdroszczenia . a tak na poważnie , nie wybrzydzać tylko kupować ;) pozdr Argumenty potwierdzajace to, co napisalem w ogloszeniu zachowam dla faktycznie zainteresowanych kupnem drogi Krzysztofie a jesli widziales drugie takie samo 998 w PL to po prostu napisz.To wszystko, pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Nie, nie wiedzialem, zwyczajnie mnie zainteresowalo ze to jedyny taki w pl, pzdr ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 18, 2012 bardzo mnie ciekawi skąd ta pewność ze jest to jedyny egzemplarz w pl ? Kris - bo Presidente nasz jest jedyny w PL - to już chyba dobry argument ? ;) :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 18, 2012 Wszystko jest ok Kriss- kazdy nasz motocykl jest wyjatkowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Lipiec 18, 2012 kazdy nasz motocykl jest wyjatkowy ;) :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Szefie, czas na panigała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 18, 2012 Szefie, czas na panigała? Ach ta młodzież... :lol: My już troszku starsi, nogami do przodu zaczynamy jeździć :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Wloskiego Goldwinga kupuje? O losie. Malowanie mu skopiowac z 998! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 19, 2012 Panigale to za wysokie progi Nabassu ale cos z rodziny nowych silnikow z pewnoscia. Jednak tak bardzo chce ja sprzedac jak i nie, stad taka cena. Bede sie martwil co kupic gdy znajdzie sie ewentualny kupiec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Lipiec 19, 2012 Jakąś CBF-e :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach