Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
martyn

Popsułam zegary w S4 no i mam problem

Polecane posty

Mianowicie dzisiaj w wyniku nieszczęśliwych okoliczności były się i popsuły. Obudowa pogięta i przesunięta i zaczepy chyba już są na słowo honoru, a na tych dwóch wyświetlaczach trudno stwierdzić co jest wskazywane... wskazówkowe zegary działają z tego co widzę.

Wydaje mi się, że to śmietnik, ale może jest ktoś kto by to naprawił. Ale skoro już zaczęty temat...

Czy jest możliwość wywalenia zegarów zupełnie? w sensie zostawić sam prędkościomierz i diody kontrolek (takie customowe)...

Na jakie inne jeżeli nie oryginalne mogę je zamienić? mam S4 z 2002 z wbudowanym immobilizerem

A jeżeli nie mogę zamienić to czy ktoś ma do sprzedania powyższe?

post-495-1366038501,2852_thumb.jpg

post-495-1366038501,4009_thumb.jpg

post-495-1366038501,5082_thumb.jpg

Masz praktycznie jedno, jedyne rozwiazanie. Wymiana samej obudowy zegarów.

Masz szczęście że nie uszkodziłaś "bebechów". Immo by padło i monster byłby martwym trupem.

Masz praktycznie jedno, jedyne rozwiazanie. Wymiana samej obudowy zegarów.

Masz szczęście że nie uszkodziłaś "bebechów". Immo by padło i monster byłby martwym trupem.

Poza tym nie "uszkodziłaś", tylko samo się zrobiło - mam kolejny dowód, że we wszechświecie coś samo potrafi się zepsuć.

A po drugie: nie da się na milion % przelutować immo?

No i te dwa małe wyświetlacze pokazują coś mniej więcej co powinny, ale np zamiast 8 jest H, albo w zerze są dwie kropki w środku...

Sam to sie tylko bałagan robi i wąsy rosną, moto sie samo nie uszkadza.

Nie wiem jak w tych licznikach moto ale w licznikach aut np audi da sie przelutowac sama kosc immo. Inna sprawa , że u ciebie kupilbym drugi licznik i zlozyl z dwoch jeden :) Obudowa + wyswietlacze z dawcy, reszta twoja ori.

BTW gustowna zielen :)

KGr    1

Theo, Ty w swoim monsterze nie masz zegarów wogóle, prawda?

Theo, Ty w swoim monsterze nie masz zegarów wogóle, prawda?

Tak, ale ex-Monster Theodora był o rok starszy - z licznikami takimi przekręcanymi a nie tak jak u mnie, że lcd małe, a po drugie Theodorowy nie miał w zegarach immobilizera, więc mógł je w słusznej sprawie wywalić.

Poza tym problem jest rozwiązany więc temat do kosza proszę !

Zgadza się S4 z 2001 pod kilkoma wzgledami rózni się od 2002/03 oraz innych z seriiS4.

Mają zewnętrzna centralkę immo. W zegarach jest jedynie dioda informująca o statusie immobilisera.

Dodam że w S4 2001 jest mozliwość całkowicie wyeliminować immo w bardzo prosty sposób.

195 PeeLeN-ów? cenia sie...

Troche podprostowalismy. Jeszcze jedno posiedzenie i bedzie lalka. Na szczescie tylko gora czesc musi byc cacy, dol wgniotl sie przy uchu mocujacym wiec nie widac wogole.

Gość   
Gość

..... to git że się udało naprawić fakt 195zyli szału u gościa nie robi zwłaszcza że na ebay-u za 50ojro można dostać kompletne zegary ;)

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.