krl 0 Napisano Sierpień 18, 2012 Karty w kwalifikacjach rozdane. Kwalifikacje przerwane za sprawą wywrotek: Rozpoczął C. Stoner póżniej Spies i Hayden A tak wyglądają wyniki kwalifikacji: 1PEDROSA D.Repsol Honda Team1:38.813 2LORENZO J.Yamaha Factory Racing+0.100 3DOVIZIOSO A.Monster Yamaha Tech 3+0.422 4SPIES B.Yamaha Factory Racing+0.466 5BRADL S.LCR Honda MotoGP+0.624 6STONER C.Repsol Honda Team+0.652 7CRUTCHLOW C.Monster Yamaha Tech 3+0.736 8HAYDEN N.Ducati Team+0.935 9BAUTISTA A.San Carlo Honda Gresini+1.259 10DE PUNIET R.Power Electronics Aspar+1.624 11ROSSI V.Ducati Team+1.950 12ESPARGARO A.Power Electronics Aspar+1.990 13HERNANDEZ Y.Avintia Blusens+2.384 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 18, 2012 Nie wiem na grzyba oni się po tym torze "plączą" - tyle paciaków, i większość w tym samym miejscu... To jak by zorganizować rundę na lotnisku w Modlinie - niby można, ale po co? Indianapolis nie powinno się odbywać, chyba jest masa innych fajnych torów MOTOCYKLOWYCH w USA :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 18, 2012 Nie wiem na grzyba oni się po tym torze "plączą" - tyle paciaków, i większość w tym samym miejscu... To jak by zorganizować rundę na lotnisku w Modlinie - niby można, ale po co? Indianapolis nie powinno się odbywać, chyba jest masa innych fajnych torów MOTOCYKLOWYCH w USA :roll: Niestety jak wszystko w Dornie liczy się kasa a tu jasno mówią w USA damy kasę jaką chcecie ale wyścig odbędzie się na legendarnym torze Indianapolis choć akurat tor po którym latają motocykle ma mało wspólnego z legendarnym owalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Sierpień 19, 2012 no i okazało sie ze motocykl crt moze byc szybszy od motogp - oczywiscie od VR na ducacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Tego właśnie nie rozumiem - ktoś taki jak Valentino Rossi nie powinien odpuszczać, poddawać się itd. a wyniki wskazują że dokładnie tak się dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Sierpień 19, 2012 czy ja wiem... widziales co sie dzialo jak wyjechał na miekkiej oponie? jakie uslizgi łapał poza tym na takim torze wcale mu sie ne dziwie ze jechał ostroznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 19, 2012 A to już inna sprawa faktycznie tor Indianapolis to obiekt dla wyjątkowo odważnych lub tych z małą ilością oleju w ..... N. Hayden dziś w wyścigu nie jedzie kontuzja, Casey Stoner też raczej nie pojedzie w wyścigu, obronna ręką wyszedł jedynie Spies. Wracając do Rossiego sam powiedział że na tak przygotowanym motocyklu nie chce mu się jeździć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Sierpień 19, 2012 moze cos w tym jest... walczył z ducati przez prawie dwa lata bezowocnie to moze juz mu sie nie chciec... nie podoba mi sie to ale jestem sklonny to zrozumiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 19, 2012 Ja mam jednak wrażenie, że Vale przegapił moment by "zejść ze sceny niepokonanym" - ale miło się rozczaruję, będąc jego fanem, jak w przyszłym roku da ogniem :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Sierpień 19, 2012 Ja mam jednak wrażenie, że Vale przegapił moment by "zejść ze sceny niepokonanym" - ale miło się rozczaruję, będąc jego fanem, jak w przyszłym roku da ogniem :twisted: 33 lata to trochę wcześnie co dopiero niecałe 30 Stonera ,mam nadzieję że miło sę jedna rozczarujemy a Ducat znajdzie właściwego jeżdzca bo jakoś brak mi nadziei do Doviego. Widzę że treningi i kwalifikacje to straszna klapa :oops: . Barbera wracając po rekordowym czasie rehabilitacji złamanej piszczeli i strzałki (26 tygodni) uszkodził trzy kręgi , Hayden wstrząs mózgu także nie pojedzie no i Stoner z pękniętą kostką nie wiadomo jeszcze czy zostanie dopuszczony . Vale 11-ty - czyżby miał tylko "dojeżdżać" do końca sezonu mysląc tylko o następnym ?? Ale także ma szanse dojechać trzy pozycje wyżej niż normalnie :twisted: (prześmiewca) Cazeyowi sezon jakoś nie układa się po jego myśli ,zamierzał zgarnąć kolejny tytuł i zniknąć w świetle chwały . Stawiam że jednak wcześniej czy póżniej zmieni decyzję i wróci do ścigania , możliwe że na Ducati :D . Co o tym sądzicie? Siedzę w tej chwili na Węgrzech , szukam jakiegoś live streama , nasz sockerlive za granicą nie dostępny . Dajcie jakieś namiary pliz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Spróbuje tutaj. http://www.time4tv.net/2011/09/british-eurosport-2.html http://drhtv.tv/streams/drhtv-3.html http://freetvall.com/videos Szkoda Haydena, miałem nadzieje ze powalczy o pudło...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Sierpień 19, 2012 no i kolejny nudny wyscig gp 1 pedrosa 2 lorenzo 3 dovi jak tak dalej pojdzi eto pedrosa zrobi mistrza czego mu życzę. Nie jest juz wspierany przez hondę, jest na "wylocie" ale zaczal jezdzic madrze i dojeżdzac gromadzac cenne punkty dojrzał? co o tym myslisz krl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 19, 2012 no i kolejny nudny wyscig gp1 pedrosa 2 lorenzo 3 dovi jak tak dalej pojdzi eto pedrosa zrobi mistrza czego mu życzę. Nie jest juz wspierany przez hondę, jest na "wylocie" ale zaczal jezdzic madrze i dojeżdzac gromadzac cenne punkty dojrzał? co o tym myslisz krl? W każdym sezonie Dani ma lepsze i gorsze wyścigi - pomijam moja niechęć do tego zawodnika ale absolutnie nie widzę go na fotelu Mistrza myślę że jest to jeden z wyścigów w którym staje na pierwszym miejscu podium były takie w każdym sezonie i to wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Sierpień 20, 2012 Mi bardziej chodziło o to ze: - dojeżdża KAŻDY wyścig co już jest osiągnięciem samym w sobie - poza jednym wyścigiem kiedy był czwarty, zawsze pudło. - ciała te punkty nie robiąc nic głupiego. - sukcesywnie odrabia do lorenzo - moze uciulac punkty na mistrza - jeździ rozwazniej i doroslej wg mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach