Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Polecane posty

A widziałem na żywo , dobrze jest...

Ale z tego co słyszałem jeszcze troszkę głosu dostanie :twisted:

:thumbup: :clap:

Z każdym dniem i detalem zazdraszczam Ci go coraz bardziej... a wydechy to już powaliły mnie na cyce. Cieszę się, że udało się znaleźć ten relikt przeszłości, a Ty jesteś dzielna, że dałaś się na nie namówić!

:thumbup: :clap:

Z każdym dniem i detalem zazdraszczam Ci go coraz bardziej... a wydechy to już powaliły mnie na cyce. Cieszę się, że udało się znaleźć ten relikt przeszłości, a Ty jesteś dzielna, że dałaś się na nie namówić!

W sumie to Twoja wina, cały ten motocykl przecież :)

no piknie :D same foty lewej strony a prawa to co ?? tylko nie mów ze nie wyszło

Nic ciekawego tam jeszcze nie ma ;)

Mi niestety nie leży. Widać ogrom pracy ale retro s4 nie trafia w Moj gust. Ważne ze Tobie się podoba.

wwk    0

Martyna graty, wyszedł bardzo fajnie, co jak co ale jest to esencja monstera :D

Wydechy klasa sama w sobie.

Ryczy fajnie

Teraz to już tak, ale jak wydechy wjechały na moto to było wielkie rozczarowanie w kwestii dźwięku. Martynka, pokaż co tam trzeba było wydłubać z tych pięknych przelotów SUPERTRAPPa - normalnie amerykańska myśl techniczna :lol:

Ryczy fajnie

Teraz to już tak, ale jak wydechy wjechały na moto to było wielkie rozczarowanie w kwestii dźwięku. Martynka, pokaż co tam trzeba było wydłubać z tych pięknych przelotów SUPERTRAPPa - normalnie amerykańska myśl techniczna :lol:

Na samym początku różnicy między Superfappami a orginalesami nie było, co nawet mnie mocno zdołowało. Ale chłopcy z Motomaniax'a dzielnie walczyli żeby Monster miał głos. Po wielu kombinatorskich ewolucjach, przerobieniu całego asortymentu warsztatowego i przelaniu krwi (głównie Musieli'ego) udało się wyjąc to kastrujące dźwięk badziewie...

post-495-1366038667,6213_thumb.jpg

post-495-1366038667,7926_thumb.jpg

Puszki wyglądają super, idealnie pasują do stylu Cafe. Podoba mi się też góra siedzenia i poprzeczne przeszycia - widziałem ten motyw w Diavelu Cromo i zrobił na mnie na prawdę duże wrażenie.

gratulacje:)

wyglada niesamowicie. jak mowilas o malowaniu i zmianach na poczatku, balem sie, ze masz na mysli to co dzieje sei z wiekszoscia monsterow... troiche carbonu, troche dodatkow i slabe malowanie - a tu TAKI efekt. zajebiscie wyglada, mam nadzieje zobaczyc go kiedys na zywo..

no i nie ma porownania z 696 - to byla super decyzja, wyszlo bardzo na plus ;)

co to za kanapa?

az pomyslalem, zeby tez cos zmienic w swoim.

pozdr

maciek

Dzieki :) dopoki nie zlozono go w calosci tez mialam obiekcje, a co do kanapy jest to monsterowa, ale powybierana i zespawana zeby pod tylkiem byla wezsza, takze rzezba byla konkretna. Obszycie bylo zaprojektowane na 5 minut przed oddaniem do tapicerowania. Polecam bo ten material super pupe w miejscu trzyma, bez podnoszenia nie da sie przesunac :)

Oryginalne sety mi trochę nie pasują do całości, poza tym git ;)

Sety beda robione w zime z rurek stalowych, takie jak w GT1000.

Very very najs ;)

Będziesz zostawiać taki błotnik z przodu czy kombinujesz coś bardziej retro?

Może taki: http://www.ebay.it/itm/Parafango-Ant-in ... 950wt_1111

Miałam wywalić cały karbon jaki był, ale ostały się osłony pasków rozrządu i przedni błotnik. Z racji braku koncepcji co począć z nimi - zostawiłam i wygląda to tak "uzupełniająco" i jest gut :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.