martyn 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Tak wyglądał przed operacją, czyli 100% fabryka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 22, 2012 a po fabryce/?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 22, 2012 Był taki bez skazy, funkielek z przebiegiem 9tkm... ehh... :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 22, 2012 no wlasnie, a teraz? juz pare miesiecy czekam na efekty ;) pozdr maciek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Sierpień 22, 2012 A widziałem na żywo , dobrze jest... Ale z tego co słyszałem jeszcze troszkę głosu dostanie :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Sierpień 22, 2012 No i wygląd na dzień dzisiejszy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 22, 2012 :thumbup: :clap: Z każdym dniem i detalem zazdraszczam Ci go coraz bardziej... a wydechy to już powaliły mnie na cyce. Cieszę się, że udało się znaleźć ten relikt przeszłości, a Ty jesteś dzielna, że dałaś się na nie namówić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Sierpień 22, 2012 :thumbup: :clap: Z każdym dniem i detalem zazdraszczam Ci go coraz bardziej... a wydechy to już powaliły mnie na cyce. Cieszę się, że udało się znaleźć ten relikt przeszłości, a Ty jesteś dzielna, że dałaś się na nie namówić! W sumie to Twoja wina, cały ten motocykl przecież :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Sierpień 22, 2012 o ja obłęd te wydechy obficie się ośliniłem :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 22, 2012 Ryczy fajnie, wygląda fajnie, jeździ fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Sierpień 22, 2012 no piknie :D same foty lewej strony a prawa to co ?? tylko nie mów ze nie wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Sierpień 22, 2012 no piknie :D same foty lewej strony a prawa to co ?? tylko nie mów ze nie wyszło Nic ciekawego tam jeszcze nie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Mi niestety nie leży. Widać ogrom pracy ale retro s4 nie trafia w Moj gust. Ważne ze Tobie się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Martyna graty, wyszedł bardzo fajnie, co jak co ale jest to esencja monstera :D Wydechy klasa sama w sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 23, 2012 8-) fajny, oryginalny :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 23, 2012 Ryczy fajnie Teraz to już tak, ale jak wydechy wjechały na moto to było wielkie rozczarowanie w kwestii dźwięku. Martynka, pokaż co tam trzeba było wydłubać z tych pięknych przelotów SUPERTRAPPa - normalnie amerykańska myśl techniczna :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Ryczy fajnie Teraz to już tak, ale jak wydechy wjechały na moto to było wielkie rozczarowanie w kwestii dźwięku. Martynka, pokaż co tam trzeba było wydłubać z tych pięknych przelotów SUPERTRAPPa - normalnie amerykańska myśl techniczna :lol: Na samym początku różnicy między Superfappami a orginalesami nie było, co nawet mnie mocno zdołowało. Ale chłopcy z Motomaniax'a dzielnie walczyli żeby Monster miał głos. Po wielu kombinatorskich ewolucjach, przerobieniu całego asortymentu warsztatowego i przelaniu krwi (głównie Musieli'ego) udało się wyjąc to kastrujące dźwięk badziewie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Puszki wyglądają super, idealnie pasują do stylu Cafe. Podoba mi się też góra siedzenia i poprzeczne przeszycia - widziałem ten motyw w Diavelu Cromo i zrobił na mnie na prawdę duże wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 23, 2012 gratulacje:) wyglada niesamowicie. jak mowilas o malowaniu i zmianach na poczatku, balem sie, ze masz na mysli to co dzieje sei z wiekszoscia monsterow... troiche carbonu, troche dodatkow i slabe malowanie - a tu TAKI efekt. zajebiscie wyglada, mam nadzieje zobaczyc go kiedys na zywo.. no i nie ma porownania z 696 - to byla super decyzja, wyszlo bardzo na plus ;) co to za kanapa? az pomyslalem, zeby tez cos zmienic w swoim. pozdr maciek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Dzieki :) dopoki nie zlozono go w calosci tez mialam obiekcje, a co do kanapy jest to monsterowa, ale powybierana i zespawana zeby pod tylkiem byla wezsza, takze rzezba byla konkretna. Obszycie bylo zaprojektowane na 5 minut przed oddaniem do tapicerowania. Polecam bo ten material super pupe w miejscu trzyma, bez podnoszenia nie da sie przesunac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Oryginalne sety mi trochę nie pasują do całości, poza tym git ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Oryginalne sety mi trochę nie pasują do całości, poza tym git ;) Sety beda robione w zime z rurek stalowych, takie jak w GT1000. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Very very najs ;) Będziesz zostawiać taki błotnik z przodu czy kombinujesz coś bardziej retro? Może taki: http://www.ebay.it/itm/Parafango-Ant-in ... 950wt_1111 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Sierpień 24, 2012 Very very najs ;)Będziesz zostawiać taki błotnik z przodu czy kombinujesz coś bardziej retro? Może taki: http://www.ebay.it/itm/Parafango-Ant-in ... 950wt_1111 Miałam wywalić cały karbon jaki był, ale ostały się osłony pasków rozrządu i przedni błotnik. Z racji braku koncepcji co począć z nimi - zostawiłam i wygląda to tak "uzupełniająco" i jest gut :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Sierpień 24, 2012 Może taki błotnik i szprychy? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach