jakitaki 1 Napisano Kwiecień 20, 2013 (edytowany) Dzięki Biały ;) Edytowano Kwiecień 20, 2013 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 20, 2013 Jakitaki powazna sprawa, nawet masz zeszyt w kratkę!?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 20, 2013 Jakitaki powazna sprawa, nawet masz zeszyt w kratkę!?! Ty się Franz przyjrzyj jaki mam długopis he ! Czerwony z brokatem i pachnie :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 20, 2013 Myslałem, ze to zostanie naszą wspólna tajemnicą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 21, 2013 Moto poskładane , trzeba jeszcze zamontować tylne kierunki . Zamontowałem też chłodnicę oleju - jej brak był dość częstą przyczyną zużycia panawek w starszych modelach 748 :). Niestety na obszyte siedzonka muszę jeszcze poczekać do wtorku więc pożyczyłem zadupek od Foggiego i stwierdzam że moto równiej jeżdzi :mrgreen: . Jest spora różnica w oddawaniu mocy pomiędzy 748 a 996 , ale kiedy się kręci ok.7 tys niezły z niego wariat się robi :twisted: . Malowanie na słoneczku robi wrażenie - jestem zadowolony . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekpartek 0 Napisano Kwiecień 21, 2013 mmmmm... Propsy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 21, 2013 ładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 23, 2013 :clap: Jakitaki, kawał dobrej roboty! Szacun! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwy Napisano Kwiecień 23, 2013 Pikny oryginal, graty jakitaki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 23, 2013 Dobrze wyszło, na żywo napewno robi jeszcze większe wrażenie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 23, 2013 Miodzio. Tez musze kiedys pomyslec o jakims klasycznym klekocie, ktory bedzie mi sluzyl glownie do posiadania go i dbania o niego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 23, 2013 DZięki chłopaki :) . Odebrałem dzisiaj foteliki - mówię wam miodzio :thumbup: Mariomoto jest mistrzem świata w obszywaniu . Niedługo wrzucę foty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 24, 2013 Motocykl właściwie skończyłem , oczywiście Ducatowi zawsze coś można dołożyć czy poprawić ... Jestem bardzo zadowolony z uzyskanego efektu czego do końca na fotach nie widać ( trzeba też umieć zrobić zdjęcie ;)) . Kolor w rzeczywistości to nie czarny lecz grafit metalic i robi przepiękną głębię w słońcu . Motorek praktycznie jak nowy poza wyblakłym wyłącznikiem startera :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 24, 2013 :thumbup: :clap: :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 24, 2013 Piękny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 laleczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 26, 2013 (edytowany) Czemu na sprzedaż? Już jakiś kolejny projekt się szykuje? Edytowano Kwiecień 26, 2013 przez Gorzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Kwiecień 26, 2013 Brzmi godnie, wyglada oblednie, kawal roboty!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luckycagiva 0 Napisano Kwiecień 26, 2013 Picobello ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 27, 2013 (edytowany) Czemu na sprzedaż? Już jakiś kolejny projekt się szykuje? Pisałem już cosik , powstaje kolejny http://docpoland.com/temat/14925-kundel/ i trzeba trochę piniendzy wydać . Mam też Foggiego i na takiego szaraka jak ja trzeci to już za dużo :roll: Edytowano Kwiecień 27, 2013 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 27, 2013 Spoko , tak tylko pytam z czystej ducatowej ciekawości, mam nadzieje że trafi w opiekuńcze dobre ręce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irc 0 Napisano Kwiecień 27, 2013 Zarąbisty... Oczy ciężko oderwać. Zaczynam się zastanawiać, czy po sezonie i wolnej gotówce nie przemalować podobnie swojego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 2, 2013 (edytowany) Fotki zrobione wczoraj przez braciszka :) Edytowano Maj 2, 2013 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Maj 2, 2013 Basen na rudach ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 2, 2013 Wygląda bosko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach