jakitaki 1 Napisano Maj 2, 2013 Basen na rudach ? ;) Na rudzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Maj 2, 2013 Respect. Ciężka praca opłacała się. Mam nadzieję, że będę miał okazję, zobaczyć Twoje Ducati kiedyś na żywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 14, 2013 Senna znalazła nowego właściciela . Jest przeszczęśliwy i myślę że długo mu posłuży . Kiedy zobaczył go pierwszy raz przepadł . Zdaję sobie sprawę ze rynek takich ciekawostek jest w Polsce raczkujący i mało kto doceni wysiłek włożony w taki pojazd ale Łukasz z pewnością na niego zasługuje :) . Wypatrujcie Senny na Oświęcimskiej ziemii ;) W moim garażu nadal stoi Foggy i przybył Monstrum 695 . Przychodzą w życiu takie chwile że trzeba wszystko odwrócić do góry kołami i ja do tego punktu właśnie dotarłem . Pracuję do końca roku ( w firmie od 25 lat ) i jako że tam przyszłości nie widzę chcę przejść na własny garnuszek więc oba pojazdy szukają nowego właściciela . Pocieszę się że jeszcze zostanie kundel na bazie ST-ka na którym wyżyję się za wszystkie czasy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Październik 14, 2013 Nakładka na zadupku robi robotę! Ta fota ostatecznie mnie przekonała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) Te fotki robione @jakitaki przez Twojego braciszka miodzio! Piękny projekt i świetne wykonanie :D Jeszcze tylko stopkę boczną i może seta bym prysła na czerwono, no ale to Tobie ma się przede wszystkim podobać!! ;) Edytowano Październik 14, 2013 przez Natka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ducatista Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) Te fotki robione @jakitaki przez Twojego braciszka miodzio! Piękny projekt i świetne wykonanie :D Jeszcze tylko stopkę boczną i może seta bym prysła na czerwono, no ale to Tobie ma się przede wszystkim podobać!! ;) nie no "beybe" monsterki 695 wychodziły w 95% w kolorze z czerwoną ramą :roll: i w czarnem lakierowniu... :) nie ma jak co w jednoczęściowym kombinezonie na monsterku pełen hardcore bez dwóch zdań :razz: :razz: :razz: Edytowano Październik 14, 2013 przez Ducatista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 14, 2013 Ducatista, Pietruszeczka nie mówiła raczej o monsterze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ducatista Napisano Październik 14, 2013 Ducatista, Pietruszeczka nie mówiła raczej o monsterze :P aaaa faktycznie :roll: :roll: :roll: SENNA ROBI WRAŻENIE ZWŁASZCZA PRZY ZACHODZIE SŁOŃCA SUPEROWO :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 14, 2013 Bardzo serdecznie dziękuję , po to się właśnie tyle pracy wkłada aby teraz spijać śmietankę w postaci " och achów " - miód na moje serce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ducatista Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) Bardzo serdecznie dziękuję , po to się właśnie tyle pracy wkłada aby teraz spijać śmietankę w postaci " och achów " - miód na moje serce :) dokładnie, a tu jak by ktoś miał nadmiar kasy http://annunci.ebay.it/annunci/moto-e-scooter/reggio-emilia-annunci-reggio-nell-emilia/ducati-916-senna-nuovo/54527281 i coś za nie duże pieniądze http://tablica.pl/oferta/gokart-tony-kart-limited-edition-ayrton-senna-CID5-ID3jWt1.html#c85cb4ccbe Edytowano Październik 14, 2013 przez Ducatista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 15, 2013 W moim garażu nadal stoi Foggy i przybył Monstrum 695 . Przychodzą w życiu takie chwile że trzeba wszystko odwrócić do góry kołami i ja do tego punktu właśnie dotarłem . Pracuję do końca roku ( w firmie od 25 lat ) i jako że tam przyszłości nie widzę chcę przejść na własny garnuszek więc oba pojazdy szukają nowego właściciela . Szkoda,że musisz sprzedać. Jak bym miał $$$ przygarnąłbym 996, bo jest wyjątkowe i wiem, że włożyłeś w nie serce. Świetny motocykl, mam nadzieję, że trafi w dobre ręce. Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach