lkrencik 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 Witajcie Moj przyjaciel zaraził się wirusem desmo i przez to ja mam przegwizdane. Codziennie kilka telefonów, maili z ogłoszeniami, itp. Muszę mu pomoc a sprawa nie jest łatwa. Zakladany budżet do 8000 Zakladany model monster Zakladany stan może być po lekkich przejściach i do serwisu, choć mechanike chce robić dopiero zima. Jeśli macie jakieś propozycje lub jeśli tak jak Bialy macie w głowie wszystkie ducatowe ogłoszenia z Allegro to dajcie znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 latwiej by mu bylo, jakby sie tu zarejestrowal i nie zadawal pytan przez Ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 7, 2012 jak Bialy macie w głowie wszystkie ducatowe ogłoszenia z Allegro Baaaardzo śmieszne, ale się uśmiałem... :lol: :lol: :lol: latwiej by mu bylo, jakby sie tu zarejestrowal :thumbup: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 7, 2012 W tym budżecie nmogę polecić http://www.motorakowski.pl/motocykle/mo ... ducati-600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 Powyższy Monster wygląda ładnie. Może też poczekać chwilę - jest szansa, że zimą się zrobi nieco taniej... Mi się w sumie udało całkiem sprawne moto kupić w nieco co prawda większym budżecie ale niewiele... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 7, 2012 http://desmosilesia.pl/forum/viewtopic. ... 1492#11492 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 Proszę o poważne oferty bo dwie ostatnie trochę mnie rozczarowaly. Moto z konstancina. Od Miska i od Darka wiem ze moto miało lekka przygodę i było przelakierowywane, natomiast sprzedawca wmawia mi, ze moto bez najmniejszej przygody i nigdy nie lakierowanie i tak wyszło z fabryki. Po takim klamstwie skończyłem rozmowę. Moto z desmosilesia. Błagam. Rozumiem ze klubowy i po serwisach, ale nie polece swojemu przyjacielowi szejsety po przejściach z przebiegiem 70000km za 9500pln Za takie propozycje dziękuje. Narazie Marcel rozważa propozycje Alfone, a ja w poniedziałek postaram się zobaczyć bialoczerwonego monsta z Poznania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 Trzeba było podbijać wcześniej. Mój Monster poszedł do Rzeszowa za 8200. Na nowy sezon trza było tylko paski zrobić. W przebiegu się mieściły, ale niby co dwa lata, srata tata... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach