Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
lkrencik

Monster lub pokrewne

Polecane posty

Witajcie

Moj przyjaciel zaraził się wirusem desmo i przez to ja mam przegwizdane. Codziennie kilka telefonów, maili z ogłoszeniami, itp.

Muszę mu pomoc a sprawa nie jest łatwa.

Zakladany budżet do 8000

Zakladany model monster

Zakladany stan może być po lekkich przejściach i do serwisu, choć mechanike chce robić dopiero zima.

Jeśli macie jakieś propozycje lub jeśli tak jak Bialy macie w głowie wszystkie ducatowe ogłoszenia z Allegro to dajcie znać

jak Bialy macie w głowie wszystkie ducatowe ogłoszenia z Allegro

Baaaardzo śmieszne, ale się uśmiałem... :lol: :lol: :lol:

latwiej by mu bylo, jakby sie tu zarejestrowal

:thumbup: :clap:

Powyższy Monster wygląda ładnie. Może też poczekać chwilę - jest szansa, że zimą się zrobi nieco taniej...

Mi się w sumie udało całkiem sprawne moto kupić w nieco co prawda większym budżecie ale niewiele...

Proszę o poważne oferty bo dwie ostatnie trochę mnie rozczarowaly.

Moto z konstancina. Od Miska i od Darka wiem ze moto miało lekka przygodę i było przelakierowywane, natomiast sprzedawca wmawia mi, ze moto bez najmniejszej przygody i nigdy nie lakierowanie i tak wyszło z fabryki. Po takim klamstwie skończyłem rozmowę.

Moto z desmosilesia. Błagam. Rozumiem ze klubowy i po serwisach, ale nie polece swojemu przyjacielowi szejsety po przejściach z przebiegiem 70000km za 9500pln

Za takie propozycje dziękuje.

Narazie Marcel rozważa propozycje Alfone, a ja w poniedziałek postaram się zobaczyć bialoczerwonego monsta z Poznania.

Trzeba było podbijać wcześniej.

Mój Monster poszedł do Rzeszowa za 8200.

Na nowy sezon trza było tylko paski zrobić. W przebiegu się mieściły, ale niby co dwa lata, srata tata...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.