cinek78 124 Napisano Wrzesień 11, 2012 witam - chce kupić w nieco niższej cenie niżeli katalogowa zbiorniczek płynu hamulcowego , sprzęgłowego i końcówki kierownicy - kolor czerwony. ma może ktoś jakieś fajne dojście/ceny??? (faktura mnie nie interesuje... ) ;) aha- dodam jeszcze tylko że do MTS 1200 - interesuje mnie także korek wlewu oleju... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 11, 2012 Dołączam się do pytania - chętnie bym nabył drogą kupna jakąś ładną pokrywę sprzęgła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Wrzesień 11, 2012 Marcin, Rizoma? A fuj! ;) A tak na poważnie, zagadaj do Wojtka. Nasz kolega Tomek ma dojście do Rizomy w dobrej cenie. Może uda się coś załatwić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 witam - chce kupić w nieco niższej cenie niżeli katalogowa zbiorniczek płynu hamulcowego , sprzęgłowego i końcówki kierownicy - kolor czerwony. ma może ktoś jakieś fajne dojście/ceny??? (faktura mnie nie interesuje... ) ;)aha- dodam jeszcze tylko że do MTS 1200 - interesuje mnie także korek wlewu oleju... mamy czerwone zbironiki rizomy hamulec + sprzegło i tylny hamulec + klamki pazzo czerwone , + czerwony wysprzegnik duca bike . uzywane ale stan idealny od kompletnego estety :) . Ustale ceny i dam zmac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 bedą też czerwone końcówki i manetki tez od rizomy witam - chce kupić w nieco niższej cenie niżeli katalogowa zbiorniczek płynu hamulcowego , sprzęgłowego i końcówki kierownicy - kolor czerwony. ma może ktoś jakieś fajne dojście/ceny??? (faktura mnie nie interesuje... ) ;)aha- dodam jeszcze tylko że do MTS 1200 - interesuje mnie także korek wlewu oleju... mamy czerwone zbironiki rizomy hamulec + sprzegło i tylny hamulec + klamki pazzo czerwone , + czerwony wysprzegnik duca bike . uzywane ale stan idealny od kompletnego estety :) . Ustale ceny i dam zmac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 14, 2012 Pisz, pisz, moze mi tez sie cos spodoba :) Jakies fotki mile widziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 spox , fotki bedą jutro Pisz, pisz, moze mi tez sie cos spodoba :) Jakies fotki mile widziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Wrzesień 14, 2012 czekam na foty lub chociaż oznaczenia modelowe.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 sorki miałem na myśli sobotę , zkręciłem sie z dniami tygodnia:) czekam na foty lub chociaż oznaczenia modelowe.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Wrzesień 15, 2012 ... w sobote też czekam... :lol: :lol: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 15, 2012 sorki miałem na myśli sobotę , zkręciłem sie z dniami tygodnia:) faktycznie sie zakręciłes, w piatek pisales ze beda jutro, a to wlasnie sobota :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 Sorki za zwłoke ale motocykl dotarł dopiero do mnie dziś o 9:30 . Fotki poniżej . manetki rizoma 370 zł komplet zbiorniczki rizoma 160 zł sztuka. końcówki kierownicy rizoma 110 zł komplet klamki pazzo - krótkie 500 zł komplet wysprzęgnik ducabike 420 zł sety rizoma 1400 zl termosy slip-on 3700 zł kanapa DP 400 zł I przy okazji tego marketowania , mam tez kilka fajnych cześci do streetfightera ;) sorki miałem na myśli sobotę , zkręciłem sie z dniami tygodnia:) faktycznie sie zakręciłes, w piatek pisales ze beda jutro, a to wlasnie sobota :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Wrzesień 18, 2012 i co tylu chętnych było ??? tylko nie mówcie że za drogo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 18, 2012 W mega promocji moze i nie sa, cena rzeklbym normalna. Natomiast ucieklo mi gdzies ze sa malinowe, dlatego sie nie rzucam :P A tak serio, to najpierw cos dla zdrowia (serwis) a dopiero jak budzet pozwoli to wtedy dla oka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 18, 2012 W mega promocji moze i nie sa, cena rzeklbym normalna. Tu są nowe - o 100 zł/szt droższe - przy zakupie kompletu 300zł zostaje w kieszeni - a to już chyba dobrze :D http://motocyklowysklep.pl/rizoma/119-rizoma-ct025-zbiorniczek-plynu-sprzeglowego-.html i co tylu chętnych było ??? Ja odpadam - jeśli kiedyś...to srebrne, bo nie chcę przedobrzyć z czerwonym kolorem. No i kasa na tłumiki zablokowana. :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 A tu to samo tylko taniej: http://sklep.motomaniax.pl/pl/p/Zbiorni ... REBRNY/313 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 z całym szacunkiem dla całego grona , ale nie dobijajcie mnie , 4 zł róznicy robi dużą przepasć :D a 100 zł to nic . Rozumiem ze gdybym sprzedawał uzywane sprzegło to moge sobie za nie policzyć przysłowiowa złotówkę , ale w przypadku zbiorniczków które nie ulegają zuzyciu ( jednynie ewent zmiana koloru co akurat w przypadku sprzedawanych nie ma miejsca ) .Cena jest ok , ale jesli to za duzo to zapraszam po nowe ;) w końcu kazdy ma prawo wybrzydzać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Wrzesień 20, 2012 wydaje mi się, że przy Rizomie rozmowa o pieniążkach jest drugorzędna - jest to najwyższa półka , jakośc a kasa... i tak tego nie kupi ktoś kto ma inne piorytety niż zabaweczki do swojej dużej zabawki :lol: :mrgreen: . załorzyłem wątek bo chce kupić minimum 6 "zabaweczek" i przy kasie rzędu 1300-1800 zł kilka procent daje.... możliwośc dołorzenia i kupienia 7 zabaweczki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zdecydowałem sie już na NEXT-y - widziałem w realu - sa super... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach