mayday 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Po udanych dwóch sezonach na M1100 i przejechaniu ponad 20 kkm przyszedł czas na realizację planu pierwotnego ;) Wkrótce przesiadka na STF - S . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 13, 2012 :shock: :clap: :thumbup: :-D :crazy: To chyba wystarczy z moje strony ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Stefan :thumbup: :thumbup: Zazdraszczam i powodzenia w poszukiwaniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayday 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Megi - już znaleziony , czekam aż dotrze do mnie.. Biały - dziękuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 znaleziony, kupiony ;) ale się cieszę Twoim szczęściem, Byczku ;) GRATULACJE !!! Ten STF, to prawdziwy black devil, już go lubię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 ładnie ładnie :clap: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Gratuluje Rozumiem ze Pablo maczal palce w znalezieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 14, 2012 NICE !! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Wygląda hmmmm... bojowo !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 14, 2012 Fajny gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Megi - już znaleziony , czekam aż dotrze do mnie..Biały - dziękuje :) :twisted: :twisted: Graty Uważaj na siebie z tym diobłem :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 mayday widzę, że korsykańskie drogi spowodowały, że Twój apetyt wzrósł ;) - gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Piękny, kiedyś zamienię moje s4 na te cudo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlak 2 Napisano Wrzesień 17, 2012 no wielkie graty i powitać w gronie ponaddźwiękowych zabawek ;) jak już go dosiądziesz i sezon nam się nie skończy to może w jakimś Kaliszu lub innej połowie drogi uda się spotkać na kawe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziansp 0 Napisano Sierpień 12, 2013 Piękny pozazdrościć...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach